Liga 1

Clubul din Superliga a dat afară azi al doilea jucător! A venit anunțul: „Am convenit încheierea colaborării”

Diogo Rodrigues (dreapta), OUT de la UTA Arad, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 21 august 2024

Mircea Rednic (62 de ani) continuă curățenia la UTA Arad. Diogo Costa Rodrigues (24 de ani) și-a reziliat contractul cu arădenii. Este a doua plecare a zilei de la UTA, care a mai renunțat la serviciile lui Loai Halaf (24 de ani).

Tot astăzi, Denis Hrezdac (22 de ani) a revenit la UTA după ce a evoluat pentru Corvinul Hunedoara în cupele europene. Diogo Rodrigues și-a reziliat contractul în contextul în care l-a nemulțumit pe Mircea Rednic. Acesta nu mai avea șanse să joace pentru arădeni în condițiile în care concurența e foarte mare la UTA, lucru afirmat de antrenorul echipei.

Diogo Rodrigues, OUT de la UTA Arad

Relațiile contractuale între jucătorul Diogo Rodrigues și UTA au ajuns la final. De comun acord, cele două părți au convenit, astăzi, încheierea colaborării.

Venit la Arad în vara sezonului 2023-2024, fundașul portughez a evoluat în prima ligă în 33 de partide pentru Bătrâna Doamnă, timp în care a reușit și un gol în duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Mulțumim pentru toată contribuția avută în tricoul roș-alb și îți dorim mult succes în carieră, Diogo!

- comunicat UTA Arad

Diogo Rodrigues, OUT de la UTA Arad, foto: Facebook UTA Arad

Fundașul dreapta nu a fost inclus în lotul arădenilor pentru meciul din deplasare cu Botoșani, pierdut, scor 0-1. El a început fotbalul la Belenenses, de unde a făcut pasul către academia celor de la Sporting.

A mai evoluat pentru Sacavenense, Amora FC, Covilha și Portimonense. UTA a fost prima experiență în afara Portugaliei pentru acest fotbalist.

Diogo Costa și Halaf nu sunt în lot. Există concurență pe posturile lor. Au primit șanse, facem rotație, n-am ce să fac. Le-am explicat situația, nu poți să ai pretenția să joci în fața jucătorilor de pe posturile lor. Perioada de transferuri e deschisă, le-am spus să caute soluții dacă își doresc să joace.

- Mircea Rednic, înainte de meciul arădenilor de la Botoșani

500.000 de euroe cota lui Diogo Rodrigues, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.