Liga 1

Preferatul lui Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj: „Bine ai revenit!”

Dan Petrescu // foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 21 august 2024

Damjan Djokovic (34 de ani) a revenit la CFR Cluj. Mijlocașul a fost prezentat de ardeleni prin intermediul rețelelor de socializare. Dan Petrescu (56 de ani), tehnicianul echipei, l-a dorit foarte mult pe fotbalistul croat, iar acesta se află la a treia aventură la Cluj.

Venirea lui Djokovic apare în contextul în care Karlo Muhar (28 de ani) va pleca la arabi. Nelu Varga, patronul vicecampioanei României, a explicat zilele trecute faptul că Petrescu a insistat foarte mult pentru acest transfer.

Este a treia experiență pentru Djokovic la CFR Cluj, după cele din 2013-2014 și 2017-2021.

Damjan Djokovic a revenit la CFR Cluj

Bine ai revenit, Damjan Djokovic!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că mijlocașul Damjan Djokovic revine în Gruia, locul în care a trăit cele mai mari performanțe din cariera sa sportivă

Alături de CFR Cluj, echipă pentru care a bifat 152 de prezențe, fotbalistul croat a câștigat de 4 ori titlul și o Supercupă a României, jucând un rol important în obținerea acestora!

Damjan, ne bucurăm că ești din nou în mijlocul familiei CFRiste! Îți urăm mult succes și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!

- comunicat Fotbal Club CFR 1907 Cluj

Damjan Djokovic a revenit la CFR Cluj, foto: Facebook Fotbal Club CFR 1907 Cluj

După experiențele, nu foarte reușite, la FCSB și la Rapid, fotbalistul croat se întoarce în Gruia, acolo unde a fost o piesă importantă în cadrul clubului ce câștiga campionate pe bandă rulantă în Liga 1.

Croatul era liber de contract după despărțirea de Rapid. Nu va evolua în turul cu Pafos, din play-off-ul Conference League, care va avea loc joi, 22 august, de la 20:30.

Djokovic ar putea debuta pentru vicecampioana României în meciul din campionat cu FC Botoșani, care va avea loc duminică, 25 august, de la 19:00.

Jucătorul are în palmares patru titluri și o Supercupă, toate în România, cu CFR Cluj. A mai jucat pentru Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, HNK Rijeka, FCSB și Rapid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.