Liga 1

Ce s-a întâmplat la finalul primului antrenament condus de Marius Șumudică la Rapid » Discurs EPIC în fața suporterilor: „Un singur lucru vă rog”

+31 Foto
Marius Șumudică, foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Marius Mărgărit, Romeo Ene  —  miercuri, 21 august 2024

Marius Șumudică (53 de ani) a susținut în această seară primul antrenament în calitate de antrenor al Rapidului. Peste 300 de suporteri l-au întâmpinat și i-au scandat numele, iar la final tehnicianul a ținut un discurs de luptă în care le-a vorbit din inimă.

Șumudică le-a explicat fanilor faptul că nu este supărat pentru ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Dinamo, atunci când o brigadă a afișat câteva mesaje dure la adresa noului tehnician din Giulești. Șumudică a precizat faptul că acele declarații au fost scoase din context la momentul respectiv.

El le-a menționat suporterilor faptul că este anti-FCSB, anti-Steaua și anti-Dinamo, în contextul în care este „unul dintre ei”.

VIDEO. Marius Șumudică, discurs de impact în fața suporterilor: „Știți ce vreau eu de la voi?”

Șumudică le-a solicitat fanilor un singur lucru: să-i susțină pe băieți și să fie uniți între ei, iar echipa va livra rezultatele așteptate.

„Mi-am dorit foarte mult să ajung aici, din dragoste pentru Rapid. Am făcut tot ceea ce am putut în interesul echipei, chiar și la televizor. Nu sunt supărat pe ceea ce s-a întâmplat la jocul cu Dinamo pentru că nu pot să mă supăr pe rapidiști.

+31 Foto
Marius Șumudică, primul antrenament în calitate de antrenor al Rapidului, foto: Raed Krishan

Eu sunt unul dintre voi, de aici am plecat, aici m-am întors. Dacă v-ați supărat pe mine îmi cer scuze. Acele declarații au fost scoase din context la momentul respectiv. Am venit cu inima deschisă, nu m-a interesat situația materială.

Avem unul dintre cele mai bune staff-uri în momentul de față. Preparatorul fizic ajunge duminică. Eu sunt unul dintre voi, sunt anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB. Eu vă iubesc, credeți-mă ce spun!

Așteptările sunt foarte mari. N-am venit pentru bani, repet, am venit pentru voi. Un singur lucru vă rog eu, știți ce vreau de la voi? Vă cer doar atât: să-i susțineți pe jucători și să fiți uniți între voi. Așa nu vă bate nimeni.”, le-a spus Marius Șumudică suporterilor, care l-au aplaudat și i-au scandat numele.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.