Liga 1

Marius Șumudică, primul gest după ce a fost numit antrenorul Rapidului » Ce le-a dat unor copii

Marius Șumudică/ Foto: Facebook Rapid

Articol de Tudor Belivacă  —  joi, 22 august 2024

După ce a fost numit noul antrenor al Rapidului, Marius Șumudică a oferit 300 de lei unor copii pentru ca aceștia să își cumpere un fular cu numele lui.

Copii doreau să achiziționeze un fular cu „Șumi-gol”, iar noul antrenor le-a oferit 300 de lei când a ieșit cu mașina din stadion, imediat după ce a fost investit în funcție. Acesta a oprit, a fost abordat de puști, iar prin geam le-a oferit suma de bani.

VIDEO » Mariuș Șumudică le oferă bani unor copii pentru că și-au cumpărat eșarfe cu „Șumi, Gol”

Clubul giuleștean a lansat o linie specială de accesorii pentru numirea noului antrenor. Pentru numirea lui Șumudică, giuleștenii au scos pe piață un fular cu numele lui și o cană cu un moment din cariera lui în tricoul alb-vișiniu.

Cu fularul, Șumudică a făcut o sesiune de fotografii ieri, când a fost numit în funcție. Cana i-a fost prezentată astăzi, la conferința de presă. Cănile și fularele sunt inscripționate cu „Șumi-gol”.

Marius Șumudică, prezentat la Rapid într-o conferință de presă/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Marius Șumudică este pentru a treia oară la Rapid și pentru a doua oară ca „principal” în Giulești. Ultima dată, tehnicianul român a pregătit Rapid în urmă cu 13 ani, din vara anului 2010 până în primăvara anului 2011. Șumudică a jucat pentru Rapid în cariera de fotbalist, timp de 3 ani.

Șumudică a susținut primul antrenament la Rapid

În această seară, Marius Șumudică a susținut primul antrenament cu giuleștenii. „Șumi” a fost întâmpinat la baza „Constructorul” de peste 300 de fani care doreau să îi ureze „bun-venit”.

Șumudică a ținut un discurs manifest în fața suporterilor prezenți la baza de antrenament a Rapidului în care a menționat că nu este supărat pe galerie pentru mesajele afișate în timpul meciului cu Dinamo.

„Mi-am dorit foarte mult să ajung aici, din dragoste pentru Rapid. Am făcut tot ceea ce am putut în interesul echipei, chiar și la televizor. Nu sunt supărat pe ceea ce s-a întâmplat la jocul cu Dinamo pentru că nu pot să mă supăr pe rapidiști.

Eu sunt unul dintre voi, de aici am plecat, aici m-am întors. Dacă v-ați supărat pe mine îmi cer scuze. Acele declarații au fost scoase din context la momentul respectiv. Am venit cu inima deschisă, nu m-a interesat situația materială”, a transmis Marius Șumudică.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.