Liga 1

Prima decizie radicală a lui Marius Șumudică la Rapid » Ce se întâmplă cu Săpunaru

+7 Foto
Cristi Săpunaru va fi titular cu Poli Iași. Marius Șumudică a luat decizia / foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Cezar Titor  —  joi, 22 august 2024

Marius Șumudică, 53 ani, proaspăt instalat în poziția de A1 la Rapid, a luat prima decizie importantă în privința alcătuirii echipei de start giuleștene: Cristi Săpunaru, veteranul din angrenajul alb-vișiniu, va fi trimis pe teren încă din primul minut în Copou.

Sub comanda lui Neil Lennon, demis după remiza din derby-ul cu Dinamo, Săpunaru a evoluat doar o jumătate de oră, pe finalul partidei cu Petrolul, pierdută de bucureșteni cu 1-0, grație reușitei kosovarului Albin Berisha, plecat între timp la Hansa Rostock.

  • Partida dintre Poli Iași și Rapid va avea loc mâine seară, de la ora 22:00, fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Marius Șumudică îl va titulariza pe Cristi Săpunaru în Poli Iași - Rapid

Conform informațiilor publicate de fanatik, Cristi Săpunaru, 40 ani, va fi titularizat de Marius Șumudică cu Poli Iași, care va reprezenta prima partidă din mandatul tehnicianului, decizie în antiteză cu filosofia lui Neil Lennon, care l-a folosit puțin spre deloc pe stoperul trecut pe la Porto, Real Zaragoza, Elche sau Kayserispor.

În acest context, nord-irlandezul a primit numeroase critici din rândul suporterilor, dar și al oamenilor de fotbal.

La conferința de prezentare, care a avut loc ieri dimineață, „Șumi” a discutat și despre situația lui Cristi Săpunaru, vorbind despre acesta în termeni cordiali, numindu-l „spiritul Rapidului”.

+7 Foto
Șumudică, în lacrimi la conferința de prezentare la Rapid/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

E mâna mea dreaptă, eu i-am şi promis că pe viitor el va face parte din staff-ul meu. Asta dacă vrea să prindă experienţă… apoi, dacă îşi doreşte să fie și antrenor principal, eu nu am nicio problemă.

Cristi este spiritul Rapidului, el este omul care mereu îți dă o energie pozitivă. Pentru mine, deocamdată, Cristi Săpunaru este doar jucătorul Cristi Săpunaru. El trebuie să facă eforturi ca această echipă să crească mai mult și să ajungă acolo unde îi este locul.

Trebuie să intre cât mai repede și să joace indiferent… am înţeles că are nişte probleme medicale acum. Dacă acestea sunt suportabile şi el trebuie să facă sacrificii, eu sunt ferm convins că o va face. Şi nu doar pentru că am venit eu.

- Marius Șumudică, antrenor Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.