Liga 1

Andrei Nicolescu: „Ar fi venit 25.000 oameni cu Craiova” » Când va juca Dinamo pe Arena Națională

+44 Foto
Atmosferă incendiară la Dinamo - Csikszereda

Articol de Cezar Titor  —  joi, 22 august 2024

Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo, a prefațat duelul „câinilor” cu Universitatea Craiova, liderul din Superligă în acest moment. Acesta a subliniat importanța „Arcului de Triumf” pentru băieții lui Zeljko Kopic, susținând totuși că o partidă de o astfel de magnitudine ar fi trebuit să se joace pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

„Boss-ul” formației în alb și roșu a dezvăluit și care va fi prima partidă pe care dinamoviștii o vor disputa pe Arena Națională: derby-ul cu FCSB, programat la jumătatea lunii octombrie.

  • Partida dintre Dinamo și Universitatea Craiova va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, pe „Arcul de Triumf”, care este deja sold-out pentru duelul cu oltenii. Acesta va fi transmis în format liveTEXT de GSP.ro și televizat de Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Andrei Nicolescu: „Partida cu Universitatea Craiova ar fi meritat o audiență mai mare”

„Partida cu Universitatea Craiova ar fi meritat o audiență mai mare, însă asta este situația când pe Arena Națională cântă cineva. Dacă am fi jucat pe un stadion mai mare, ar fi fost o atmosferă mai frumoasă. Cred că ar fi venit 25.000 oameni, există un interes destul de mare și din partea Craiovei, care este și cea mai în formă echipă.

Aceasta este situația, jucăm pe «Arcul de Triumf». Primul meci de pe Arena Națională va fi cel cu FCSB, care va avea loc în octombrie. Vom vedea cum evoluează și situația gazonului de acolo, dar și evenimentele”, a spus Nicolescu, potrivit sport.ro.

Dinamo are un start neașteptat de bun de sezon: două victorii, trei remize, toate în deplasare, cu Sepsi, Poli Iași și Rapid, dar și un eșec, survenit în prelungirile partidei cu CFR Cluj, scor 2-3, iar acum urmează să primească vizita celor de la Universitatea Craiova.

Deși trupa lui Costel Gâlcă a fost eliminată rapid din preliminariile Conference League, 3-4 la general cu Maribor, Craiova este cea mai în formă echipă din Superligă. Oltenii au patru victorii și două remize în cele șase etape disputate, golaveraj 13-4. De altfel, Dinamo și Craiova au cele mai prolifice linii ofensive: 14 goluri pentru „câini”, 13 pentru trupa lui Costel Gâlcă.

Craiova pare cea mai în formă echipă din acest sezon. Meritul este al antrenorului, a reușit cumva să aranjeze jucătorii. Există și un caz special de jucător, Alex Mitriță, care nu mai are nevoie de alte prezentări.

Va fi o provocare din toate punctele de vedere. Pe de altă parte, va conta foarte mult suportul fanilor noștri. «Arcul de Triumf» este simțit de jucători ca un loc în care au mai multă putere. Abordăm acest meci pentru a-l câștiga.

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo, pentru sport.ro

+44 Foto
Rapid - Dinamo/ foto: Ionuț Iordache (GSP)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.