Liga 2

Încă o echipă care s-a opus dreptului de promovare a Corvinului și-a motivat alegerea: „Aveam o șansă și am profitat de ea”

Corvinul Hunedoara - Csikszereda Miercurea Ciuc / Foto: fccorvinul1921.ro

Articol de Laura Șoica  —  joi, 22 august 2024

Eugen Pîrvulescu, directorul sportiv de la Csikszereda, a explicat de ce clubul lui s-a opus dreptului de promovare al echipei Corvinul Hunedoara.

Corvinul Hunedoara nu a putut obține dreptul de promovare în Superliga, deoarece patru echipe din Liga 2 s-au opus, acestea sunt FC Voluntari, FCU Craiova, FC Argeș și Csikszereda. FRF a oferit joi și o clarificare a situației.

Eugen Pîrvulescu: „Vrem să se respecte regulamentele”

Eugen Pîrvulescu a declarat că echipa din Miercurea Ciuc a vrut doar să se respecte regulamentele. În plus, oficialul clubului susține că nu era statutar dreptul de promovare al Corvinului.

„Noi am contestat avizul favorabil primit de Corvinul Hunedoara! Vrem să se respecte regulamentele! Nu era statutar dreptul lor de promovare în prima ligă și pe asta ne-am bazat. Aveam o șansă și am profitat de ea.

Dar asta nu înseamnă că noi vom promova cu siguranță în Superliga. Noi i-am felicitat pe cei de la Corvinul Hunedoara pentru ceea ce au realizat și în Europa, dar una este una, alta este alta”, a declarat Eugen Pîrvulescu, pentru prosport.

Csikszereda este una dintre echipele care au șanse mari să promoveze în acest sezon, iar Corvinul Hunedoara ar fi fost o contracandidată puternică pentru formația din Miercurea Ciuc.

În sezonul precedent, echipa din Miercurea Ciuc a jucat meciurile pe baraj pentru promovare, împotriva celor de la Dinamo, însă nu a reușit să îi învingă pe „câini”.

Corvinul Hunedoara a încheiat sezonul precedent pe locul trei în Liga 2, dar fără drept de promovare.

În acest sezon, Csikszereda este pe primul loc în clasament, după primele trei etape.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.