Europa League

Presa din Austria, după LASK - FCSB: „Dezastrul a început de atunci”

+33 Foto
LASK Linz - FCSB/ FOTO Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 22 august 2024

LASK Linz - FCSB 1-1. Presa din Austria a analizat remiza dintre cele două echipe și consideră că jocul echipei lor s-a rupt după golul lui David Miculescu, venit în prelungirile primei reprize.

LASK Linz a dominat prima repriză din Austria, dar roș-albaștrii au fost superiori în repriza secundă, când au avut ocazii mari și ar fi putut marca pe contraatac.

Presa din Austria a remarcat jocul prestat de FCSB în partea secundă a meciului și crede că prestația lui Linz a fost un dezastru.

+33 Foto
LASK Linz - FCSB/ FOTO Imago Images

Ce a scris presa din Austria după LASK Linz - FCSB

„LASK Linz a început bine meciul, iar Taoui a reușit să deschidă scorul. Cu toate acestea, un dezastru s-a produs în finalul primei reprize și a continuat și după pauză. Mai întâi a venit golul egalizator marcat de Miculescu, iar apoi căpitanul Robert Zulj s-a accidentat și a fost schimbat.

S-a văzut o schimbare în joc după acel moment. LASK nu a mai fost la fel de periculoasă, iar FCSB a controlat mai mult jocul”, au scris jurnaliștii austrieci de la Kicker.

Returul se va disputa pe 29 august, pe stadionul Ghencea. Echipa care se va califica va juca în Europa League, iar cea care va pierde va merge în Conference League.

A fost un meci bun, am avut ocazii, nu am reușit să înscriem, suntem fericiți pentru egal. Nu putem spune că e ușor, și cu Sparta am pierdut la noi, după egal la ei

- David Miculescu, atacant FCSB

Nu cred că se va întâmpla ce s-a întâmplat cu Sparta. În repriza a doua puteam să marcăm câteva goluri, dar nu am reușit. Sperăm să stăm bine la București, ei vor încerca să ne destabilizeze cu pase între linii.

- Florin Tănase, atacant FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.