Europa League

Florin Tănase, misterios după LASK - FCSB: „Mi-am dat seama, dar nu pot spune, că vor vedea și ei interviul”

Tănase/ Foto. Captură Voyo

Articol de Laura Șoica  —  joi, 22 august 2024

Florin Tănase, mijlocașul ofensiv de la FCSB, a tras concluziile remizei din play-off-ul Europa League cu LASK Linz, scor 1-1.

Meciul dintre LASK Linz și FCSB s-a încheiat cu scorul de 1-1. Returul din play-off-ul Europa League se va disputa pe data de 29 august, de la ora 21:30.

Florin Tănase, după LASK Linz - FCSB 1-1

Florin Tănase, cel mai nou transfer de la FCSB, a primit banderola de căpitan, după ce Darius Olaru a fost înlocuit.

Fotbalistul a dezvăluit că nu știa că va primi banderola de la colegi. Legat de meciul retur, Tănase a declarat că speră ca gazonul de pe stadionul Steaua să fie mai bun.

Jucătorul de 29 de ani a fost dezamăgit de deciziile luate de arbitrul Allard Lindhout.

„Prind minute ușor-ușor, e ceea ce am nevoie pentru a crește. Nu fusesem anunțat că voi fi căpitan, Lixandru mi-a dat banderola. Am mai fost căpitan la Steaua, dar nu știam că voi fi și acum.

Nu cred că se va întâmpla ce s-a întâmplat cu Sparta. În repriza a doua puteam să marcăm câteva goluri, dar nu am reușit. Sperăm să stăm bine la București, ei vor încerca să ne destabilizeze cu pase între linii. Am simțit că arbitrul a fost cu ei. Niște decizii judecate cu unitate de măsură diferită. Nu ai cum să nu te enervezi.

Cei de la Linz încearcă să creeze superioritate, să paseze între linii, ne-au surprins în prima repriză. Ne-am dat seama cum ne pot surprinde și în retur, dar nu pot spune, că vor vedea și ei interviul.

A fost incredibil cât de mulți steliști au venit. Încă o dovadă că Steaua e cea mai iubită echipă românească.

Nu va fi deosebit că voi juca în Ghencea, era dacă era un gazon bun. Am mai jucat în Ghencea și nu va fi nimic nou”, a declarat Florin Tănase la finalul meciului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.