Conference League

Vlad Dragomir, românul de la Pafos, a vorbit despre eșecul cu CFR Cluj și un transfer în Superliga

Vlad Dragomir împotriva CFR / Foto: Imago

Articol de Tudor Belivacă  —  joi, 22 august 2024

Vlad Dragomir (30 de ani), mijlocașul român al celor de la Pafos, a luat cuvântul imediat după înfrângerea ciprioților cu CFR Cluj în play-off-ul Conference League, scor 1-0.

Vlad Dragomir a vorbit despre partida cu CFR, despre ofertele de transfer din România, dar și despre sentimentul pe care l-a avut să joace în țara lui.

Vlad Dragomir, după CFR Cluj - Pafos 1-0: „Știam că o să întâlnim un adversar puternic”

Vlad Dragomir împotriva CFR / Foto: Imago

„Știam că o să întâlnim un adversar puternic, care e organizat în apărare și cu siguranță știam că este greu să-i marchezi. A fost primul meci, dar urmează un retur de foc.

Pentru mine a fost un sentiment frumos, sunt acasă, n-am mai jucat de mult în țară, chiar m-am simțit bine. Apropiații mei au fost aici, familia. Cel mai important acum: suntem concentrați pe următorul meci, e foarte important pentru noi.

Și CFR are jucători foarte buni, adică nu doar noi și alte echipe au un buget destul de mare și jucători foarte buni. Cu siguranță și în Cipru sunt jucători foarte buni. În special în zona de atac. Sunt foarte mulți brazilieni si portughezi în Cipru, pe segmentul ofensiv. Play-off-ul din Cipru, din campionat, e un pic asemănător cu cel de aici”, a declarat Dragomir la flash-interviu, la Digisport..

Întrebat despre eventuale oferte de transfer în Superliga, Vlad Dragomir a răspuns: „Da, ok. Au fost oferte și din România. Au fost discuții în tot timpul ăsta. Am avut oferte și din altă parte, nu numai din România. Pur și simplu s-a întâmplat așa și am ales să joc în altă parte”.

Vlad Dragomir a evoluat în România doar la Poli Timișoara la juniori. A ajuns apoi la academia de juniori a lui Arsenal, iar apoi a fost vândut la Perugia în Italia. În diviziile inferioare italiene a mai jucat și la Virtus Entella, iar din 2021 este la Pafos, unde este titular incontestabil la mijlocul terenului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.