Campionate

Vedeta din finala Champions League s-a despărțit de soție, iar acum se iubește cu un model cu 10 ani mai tânăr » Are INTERZIS la tatuaje: „Până și pentru coafor am nevoie de accept”

+40 Foto
Nicola Cavanis, iubita lui Mats Hummels // foto: Instagram @ nicola

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 23 august 2024

Mats Hummels, 35 de ani, în prezent liber de contract, se iubește acum cu modelul Nicola Cavanis, în vârstă de 25 de ani.

Vreme de 7 ani, Mats Hummels a fost căsătorit cu Cathy Fischer, o actriță germană cu un an mai în vârstă decât el. Mariajul s-a încheiat în 2022. În urma lui, cei doi au un băiat, pe Ludwig, născut în 2018.

În această vară, Hummels a rămas fără echipă. I-a expirat contractul cu Borussia Dortmund, iar acum își caută un nou angajament. Dacă în viața profesională este în standby, așteptând să pună semnătura pe un nou contract, viața lui amoroasă merge brici.

Mats Hummels s-a despărțit de soție, iar acum se iubește cu un model cu 10 ani mai tânăr

El se iubește cu Nicola Cavanis, un model german în vârstă de 25 de ani. Ea lucrează pentru agenția de modă Munich Models și se bucură de o bază importantă de fani pe rețelele sociale. De exemplu, pe Instagram o urmăresc 1,9 milioane de conturi.

Locul de muncă vine la pachet și cu interdicții pentru Nicola. Ea a dezvăluit pentru tabloidul BILD că trebuie să primească acceptul pentru orice vizită la coafor și că îi este interzis să se tatueze:

„Trebuie să mă coordonez cu ei, să văd dacă pot merge la coafor. Nu pot să merg în vacanță pur și simplu, trebuie ca ei să facă rezervările. De asemenea, nu am voie să mă tatuez”.

85-61-91sunt măsurile Nicolei Cavanis, conform BILD

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.