Liga 1

Gigi Becali, teorie halucinantă despre Neil Lennon: „A făcut-o expres, i-a convenit”

Gigi Becali, teorie halucinantă despre parcursul slab al Rapidului: „Cred că Lennon a făcut-o expres, i-a convenit”

Articol de Andrei Petrescu, Cezar Titor, Andrei Furnigă (video)  —  vineri, 23 august 2024

Gigi Becali, 66 ani, patronul celor de la FCSB, a discutat despre instalarea lui Marius Șumudică pe banca tehnică a Rapidului, dar și despre demiterea promptă a lui Neil Lennon. Nord-irlandezul a rezistat doar șase etape la cârma trupei giuleștene, perioadă în care nu a reușit vreun succes, bilanțul său fiind de cinci remize și un eșec.

În stilul caracteristic, Becali consideră că parcursul slab din startul stagiunii pentru trupa alb-vișinie este cauzat de intenția lui Lennon, tocmai pentru a fi demis și a primi o sumă considerabilă din partea conducerii din Giulești. Deși finanțatorul roș-albaștrilor a menționat o sumă între 700.000 euro și un milion, GSP anunța că fostul A1 de la Celtic va primi doar 98.000 euro, echivalentul a trei salarii, după ce a ajuns la un acord cu oficialii.

VIDEO. Gigi Becali: „Nu îl compari pe Șumudică cu Lennon”

Mai întâi, Becali a elogiat calitățile de tehnician ale lui Marius Șumudică, afirmând că a reușit să performeze cu echipe mici, apoi a lansat ipoteza interesantă privindu-l pe Neil Lennon.

Șumudică e antrenor, cunoaște bine Rapidul, a demonstrat. A făcut performanțe cu echipe mici. Nu îl compari pe Șumudică cu Lennon. Ăluia i-a convenit, cred că expres a făcut-o. «Lasă, mă, fac la mișto, să mă dea afară, ca să îmi dea banii»

Pe urmă, s-a dus omul la bere frumos, a luat și vreo 7-800.000 euro, un milion. Mie îmi pare bine să nu iasă mutările nimănui, să pot eu. Când ești adversar cu cineva, te bucuri de nereușita lui. Să mă bucur de reușita adversarului? Ce, am ceva la cap?!”

Principala contracandidată la titlu este CFR, e Dan Petrescu acolo, ăla e nebun, îi mănâncă, joacă de frica lui. FCSB va termina pe primul loc, CFR pe doi, nu mai zic, poate pierd la Sibiu iar, Doamne iartă-mă!

Mă pun pe mine ultimul. FCSB, CFR, Rapid, Craiova. Cu șanse egale, astea toate se bat la titlu în acest an.

- Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.