Diverse

Fotbalista care face spectacol în Anglia a devenit virală după asemănarea izbitoare cu celebra Megan Fox

+37 Foto
Tara Mae Kirk / Foto: Instagram

Articol de Emanoil Ursache  —  vineri, 23 august 2024

Tara Mae Kirk (21 de ani), fotbalista care a devenit virală pe internet pentru asemănarea ei cu celebra actriță Megan Fox (38 de ani), a marcat o dublă în victoria echipei sale Peterborough United, scor 4-1, în fața celor de la Worcester City. A fost primul meci al sezonului League One, liga a treia din Anglia, la fotbal feminin.

Tara a devenit cea mai cunoscută jucătoare din campionatul în care evoluează datorită asemănării sale cu Megan Fox. Ea este urmărită pe Instagram de aproape 39.000 de oameni.

+37 Foto
Tara Mae Kirk / Foto: X (Twitter)

Cifra impresionantă devine nesemnificativă în comparație cu celebra actriță, care are 21,7 milioane de urmăritori, chiar dacă nu mai are nicio postare publică. Megan Fox și-a șters toate postările în 2023, în urma unei despărțiri de rapper-ul Machine Gun Kelly.

VIDEO De ce este în stare Tara Mae Kirk, fotbalista comparată cu actrița Megan Fox

Tara poartă tricoul cu numărul 10 la Peterborough United, iar statistica sa o recomandă pentru cel mai important număr din fotbal. În sezonul trecut a marcat 19 goluri în 29 de meciuri, în cu două stagiuni în urmă a punctat de 19 ori în 31 de apariții.

Tara Mae Kirk s-a remarcat în fotbalul feminin pentru viteaza, inteligența de joc și deciziile inspirate pe care le ia în interiorul careului advers.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.