Stranieri

Răzvan Sava a fost prezentat într-un clip de 6 secunde la Udinese! » Numărul pe care îl va avea pe tricou și pe câți ani a semnat

Răzvan Sava, anunțat oficial la Udinese

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 23 august 2024

Răzvan Sava, 22 de ani, a fost anunțat ca jucător al celor de la Udinese. Portarul român a semnat un contract valabil 4 ani, până în vara lui 2028.

„Un portar nou, tânăr și foarte talentat, a intrat în familia alb-neagră: Răzvan Sava este oficial jucătorul lui Udinese”, se arată pe site-ul clubului din Serie A.

Portarul va purta numărul 90 la Udinese, precum a făcut-o la CFR Cluj, și va lupta pentru titularizare cu Maduka Okoye, nigerianul titular în prima etapă de campionat, la 1-1 cu Bologna, și cu italianul Marco Silvestri, care a adunat 17 apariții în sezonul precedent de campionat.

Răzvan Sava, oficial la Udinese

Udinese a publicat un clip de 6 secunde, în care Sava spune primele cuvinte din postura de jucător al echipei:

„Salut, băieți! Sunt Răzvan Sava. Sunt foarte fericit să fiu aici. Forza Udinese!”.

El li s-a adresat suporterilor în italiană, având deja ani buni de activitate în Italia. S-a mutat în „Cizmă” încă de mic și a evoluat acolo pentru Pro Sesto Giovanili, Juventus U17 și U19, Pescara U19, Torino U19, apoi seniorii lui Torino, de unde CFR Cluj l-a transferat în ianuarie 2022.

CFR Cluj încasează în jur de 2,5 milioane de euro de pe urma vânzării lui Răzvan Sava, așa cum GSP.ro a anunțat deja.

CFR Cluj: „Al doilea portar CFRist care se transferă în Italia în decurs de un an”

Și CFR Cluj i-a anunțat transferul portarului intrat de curând în circuitul naționalei de seniori:

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Udinese au ajuns la un acord privind transferul portarului Răzvan Sava la formația din Serie A, fiind astfel cel de-al doilea portar CFRist care, în decurs de un an, se transferă în primul eșalon din Italia (n.r. - după Simone Scuffet).

Îți mulțumim, Răzvan, pentru toate momentele unice petrecute alături de familia CFRistă și îți urăm multă baftă în carieră”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.