Liga 1

Gigi Becali a făcut anunțul neașteptat: „Și eu îl vreau pe Ianis Hagi” » Detaliul care ar împiedica transferul

Gigi Becali: „Și eu îl vreau pe Ianis Hagi” » De ce nu ar putea acesta să ajungă la FCSB: „Dacă vreau să îl schimb la pauză?”

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  vineri, 23 august 2024

Gigi Becali, 66 ani, patronul celor de la FCSB, a discutat despre posibilitatea ca Ianis Hagi să ajungă la Rapid. Latifundiarul din Pipera a declarat că oricine și l-ar dori pe decarul primei reprezentative, inclusiv el. Cu toate acestea, o posibilă înregimentare a „Prințului” la FCSB nu ar fi benefică, ținând cont de tendințele acestuia de a schimba jucătorii la pauză, fapt ce ar reprezenta catalizatorul unui posibil conflict între acesta și Gică Hagi.

Finanțatorul campioanei en-titre a dezvăluit și că, în trecut, l-a ofertat pe Ianis Hagi, însă acesta a preferat să dea curs unei alte oferte.

VIDEO. Gigi Becali: „Oricine l-ar vrea pe Ianis Hagi”

După ce a discutat despre partida dintre LASK Linz și FCSB, încheiată la egalitate, 1-1, patronul bucureștenilor a discutat, în fața palatului din Aleea Alexandru, și despre unele dintre cele mai importante subiecte ale momentului din Liga 1, printre care și un posibil transfer al lui Ianis Hagi la Rapid.

Îl vrea omul pe Ianis, oricine l-ar vrea. Și eu îl vreau pe Ianis. Dacă m-aș implica în lupta pentru el? Nu e bine. Eu îi mai schimb. De exemplu, dacă vreau să îl schimb la pauză? Între neamuri, e mai bine să fie pace, prietenie și dragoste.

Am vrut eu să îl iau atunci. Îi scriam în contract, i-am zis lui Gică: «Îți dau 4 milioane pe el, scriem în contract că joacă titular meci de meci.» Atunci, a plecat la un salariu mai mare. Nici nu știu despre ce e vorba, dacă joacă sau nu, eu nu mă interesez. Nu vreau să discut despre treaba asta, nu are rost”, a declarat Gigi Becali.

„Ianis Hagi e un jucător de mare valoare, cred că orice club îl dorește. Sunt anumite discuții, sper să fie interesat să vină la Rapid, asta e cel mai important. Cine nu și l-ar dori pe Ianis Hagi?”, declara Viorel Moldovan la conferința de prezentare a lui Marius Șumudică la Rapid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.