Campionate

Cine mai înțelege? Declarațiile se bat cap în cap la Barcelona: „Gundogan s-a răzgândit!”

Ilkay Gundogan, la Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 23 august 2024

Hans-Dieter Flick, 59 de ani, antrenorul celor de la Barcelona, a lăsat de înțeles că a fost dorința lui Ilkay Gundogan (33) să părăsească echipa blaugrana.

Ilkay Gundogan a fost prezentat astăzi la Manchester City. A revenit sub comanda lui Pep Guardiola după un singur sezon petrecut la Barcelona.

În scrisoarea de adio adresată fanilor Barcelonei, Gundogan a afirmat că „eram nerăbdător să-mi ajut colegii în noul sezon. Plec într-o situație delicată, dar dacă plecarea mea poate ajuta clubul financiar, sunt mai puțin trist”, sugerând că a fost îndepărtat de la Barcelona.

La scurt timp după, Hans-Dieter Flick, antrenorul catalanilor, a susținut conferința de presă premergătoare meciului de campionat cu Athletic Bilbao, programat sâmbătă, la ora 20:00.

Cine mai înțelege? Declarațiile despre Ilkay Gundogan se bat cap în cap la Barcelona

În cadrul conferinței, Flick a fost întrebat despre plecarea lui Gundogan și a lăsat de înțeles că ar fi fost dorința fotbalistului să plece, o declarație care se bate cap în cap cu ce afirmase mijlocașul:

„După meciul cu Valencia, am purtat o discuție sinceră și eram conștient că vrea să ne ajute, dar s-a răzgândit. Astfel de lucruri se întâmplă. Îl cunosc ca persoană și pot spune doar lucruri bune despre el. A fost un jucător fantastic pentru Barcelona, pot spune doar lucruri bune despre el”.

În prima etapă, la 2-1 cu Valencia, Gundogan nu a făcut parte din lot, o măsură de precauție după ce se lovise la cap în meciul cu AS Monaco pentru Trofeul Gamper.

Hans-Dieter Flick: „Este fantastic ce face Olmo la antrenamente. Sper să-l am la dispoziție cât mai curând posibil”

Deși a renunțat la Gundogan și îl va lăsa și pe Vitor Roque să plece, Barcelona tot nu își permite să-l înregistreze pe Dani Olmo, mijlocașul transferat cu 55 de milioane de euro de la RB Leipzig.

„Nu e treaba mea. Îmi place ce văd la el, este pregătit să joace. Îl așteptăm, integrarea lui în echipă va fi foarte pozitivă. Este fantastic, este incredibil ce face, îl văd la antrenamente. Sper să-l am la dispoziție cât mai curând posibil”, a spus Flick despre acest aspect.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.