Europa League

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB: „Extraordinar! De talie europeană”

LASK Linz - FCSB/ FOTO Imago Images

Articol de Andrei Petrescu, Adrian Duţă, Andrei Furnigă (video)  —  vineri, 23 august 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a lăudat pe Siyabonga Ngezana, 27 de ani, fundașul central al echipei roș-albastre.

Ngezana a fost titular în meciul cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League, scor 1-1. Iar prestația lui l-a impresionat pe Gigi Becali, care l-a numit „cel mai bun de pe teren”.

VIDEO. Gigi Becali: „Ngezana e de talie europeană”

„Cel mai bun de pe teren a fost Ngezana. Eu nu văd un fundaș central mai bun, e de talie europeană. Nu poți să treci de el. Are forță și viteză. La tehnică nu e extraordinar. Dar nu treci de el, este extraordinar”, a declarat Gigi Becali.

Ngezana va face cuplu în centrul apărării la returul cu LASK cu Vlad Chiricheș, pentru că Dawa e suspendat, iar Haruț a fost scos de pe lista UEFA.

„În locul lui Dawa va juca Chiricheș, altul nu avem”, a mai declarat Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Cifrele lui Ngezana la FCSB

Adus vara trecută de la Kaizer Chiefs, Ngezana și-a câștigat greu locul de titular, dar apoi nu a mai ieșit din echipă. Sud-africanul e principalul jucător din apărare. El a bifat 6 meciuri în cupele europene în acest sezon, nu a jucat în returul cu Virtus, după ce FCSB câștigase turul cu 7-1.

Siyabonga Ngezana/ foto Imago Images

Iar în campionat a jucat în 3 meciuri. În total, în tricoul roș-albastru, Ngezana a bifat 42 de meciuri, a marcat un gol și a dat un assist. Cota lui se ridică la 1,6 milioane de euro pe Transfermarkt. În momentul transferului, el era evaluat la 750.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.