Liga 1

Jucătorul lui Dinamo are oferta pe masă » Anunț din interior: ce urmează

Ahmed Bani (22 de ani), extrema dreapta de la Dinamo, e dorit de AEK Larnaca, după cum a dezvăluit tatăl lui/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 23 august 2024

Ahmed Bani (22 de ani), extrema dreapta de la Dinamo, e dorit de AEK Larnaca, după cum a dezvăluit tatăl lui.

Bani și-a dorit să plece de la Dinamo în această vară și a fost în discuții cu Botoșani și U Cluj. Momentan, el n-ar mai vrea să se transfere, însă ar avea o ofertă de la AEK Larnaca, din Cipru. În plus, și o echipă din Portugalia l-ar vrea.

Ce urmează pentru Ahmed Bani

„Ahmed Bani are oferta pe masă de la AEK Larnaka și de la o echipă din Portugalia de primă ligă. Vrea să rămână la Dinamo. Iubește prea mult clubul acesta. Nu ar pleca vreodată în viața lui

Așteptăm oferta oficială din Portugalia, apoi decidem împreună”, a declarat Mustafa Akram, tatăl lui Bani, potrivit Fanatik.

Ahmed Bani are 5 meciuri în Superliga în acest sezon, în care a reușit două pase decisive. El a fost rezervă în startul sezonului, însă a fost titular cu Rapid, scor 1-1, fiind înlocuitorul lui Dennis Politic, accidentat.

Ahmed Bani, crescut la Dinamo, e unul dintre cei mai vechi jucători de la echipa din Ștefan cel Mare. Extrema dreapta a retrogradat cu roș-albii în 2022, apoi a fost un om important în sezonul petrecut în Liga 2, la finalul căruia Dinamo a promovat în Superliga.

Bani are șanse să fie din nou titular la Dinamo, în meciul cu Universitatea Craiova de sămbătă, de la ora 22:00.

Ahmed Bani/ foto Ionuț Iordache (GSP)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.