Liga 1

Dorinel Munteanu i-a pus la colț după Petrolul - Oțelul: „Nu prea mai am răbdare, nu am fost mulțumit de ei”

Dorinel Munteanu

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 23 august 2024

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, a fost dezamăgit după remiza cu Petrolul, scor 0-0, în etapa a șaptea din Superliga.

Munteanu, care s-a simțit rău pe parcursul meciului de la Ploiești, e nemulțumit de unii dintre jucătorii lui, pe care însă nu i-a nominalizat. Dorinel așteaptă ca noii-veniți să se adapteze și i-a avertizat că răbdarea lui e pe final.

Dorinel Munteanu, declarații după Petrolul - Oțelul

„Mesajul meu pentru echipă e că jucătorii nu ar trebui să se mulțumească cu puțin. Trebuia să câștigăm, deși Petrolul a avut o bară. În rest, nu ne-a pus nicio problemă. Au mai fost niște centrări, dar nu au avut alte ocazii. Noi am avut multe șanse de contraatac, dar a lipsit ultima pasă din cauza lipsi de concentrare.

Oțelul a avut mereu ambiții mari, anul trecut nu ne-a băgat nimeni în seamă. Jucătorii trebuie să asculte mesajele mele ca pe niște rugăciuni, așa se muncește la Oțelul. Dar trebuie să îi felicit pe câțiva pentru efortul depus. Echipa adversă a fost periculoasă, cu jucători valoroși.

Eu aștept ca jucătorii noi să se integreze cât mai rapid, să dea un plus valoare echipei de anul trecut. Eu mai am răbdare, dar nu foarte multă. Plusurile să se vadă în rezultate. Nu pot să fiu bucuros pentru acest punct. Clasamentul e la început de sezon, important e cum arată la final. Am pierdut 4 puncte importante aici și la Arad. Dar istoria s-a scris.

Tensiunea jocului e și la mine, trăiesc intens pe bancă. Mi-a fost puțin rău, dar mi-am revenit”, a declarat Dorinel Munteanu, la Prima Sport 1.

Oțelul, care a disputat 6 meciuri până acum în Liga 1, a rămas neînvinsă. Are 3 victorii și 3 remize în Superliga.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.