Liga 1

Ce s-a întâmplat imediat după ce Rapid a deschis scorul cu Poli Iași » Gestul față de Marius Șumudică

+14 Foto
Poli Iași - Rapid. Șumudică, luat în brațe de toți jucătorii

Articol de Ionuţ Iordache, Adrian Duţă  —  vineri, 23 august 2024

Rapid a deschis scorul cu Poli Iași, în minutul 44, prin Alexandru Pașcanu.

Pașcanu, păstrat titular de Marius Șumudică, a marcat primul gol al Rapidului în mandatul noului antrenor. Stoperul a trimis cu capul, plasat, în plasa laterală.

După un corner al Rapidului, apărarea ieșeană nu a reușit să respingă mingea departe de poartă. Samayoa a luftat, balonul a ajuns la Petrila, iar acesta a trimis o centrare plouată pe colțul lung. Acolo a fost Pașcanu, care a trimis plasat cu capul.

GALERIE FOTO. Ce s-a întâmplat imediat după golul marcat de Pașcanu în Poli Iași - Rapid

+14 Foto
Poli Iași - Rapid. Șumudică, luat în brațe de toți jucătorii/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Imediat după gol, Șumudică și Săpunaru s-au îmbrățișat. Căpitanului echipei i s-au alăturat și ceilalți jucători din teren, care l-au acaparat pe Marius Șumudică, noul antrenor al Rapidului. Un gest nemaivăzut până acum în acest sezon, în mandatul lui Neil Lennon, fostul antrenor.

Deși au trecut doar 3 zile de când a fost instalat oficial pe banca Rapidului, Șumudică pare mai apropiat de jucători decât a fost nord-irlandezul Neil Lennon.

Inclusiv înainte de meci, când cele două echipei au ieșit să inspecteze gazonul, s-a întâmplat un lucru nou pentru tabăra rapidistă. Șumudică a stat de vorbă cu jucătorii, în contrast cu ceea ce făcea Lennon, care prefera să se plimbe singur pe teren.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.