Liga 1

Nu s-a văzut la TV » La asta nu se aștepta nimeni: ce a făcut Șumudică imediat după Iași - Rapid

+37 Foto
Marius Șumudică și Cristi Săpunaru

Articol de Ionuţ Iordache, Adrian Duţă  —  sâmbătă, 24 august 2024

Rapid a câștigat cu Poli Iași, scor 2-1, în etapa a șaptea din Liga 1. Imediat după finalul partidei, Marius Șumudică și elevii lui au mers la galerie.

Rapid s-a descătușat, a câștigat primul meci din acest sezon chiar la debutul lui Marius Șumudică pe bancă. Extrem de fericiți, cei aproape 400 de rapidiști deplasați în Copou au sărbătorit la finalul succesului cu Poli.

VIDEO. Ce s-a întâmplat după Poli Iași - Rapid

Jucătorii au mers în fața galeriei și au cântat cu suporterii, prezent fiind și Săpunaru, accidentat. Fundașul central a venit cu ghetele în mână să cânte cu suporterii rapidiști. Marius Șumudică a preferat să stea în spatele jucătorilor, i-a lăsat pe aceștia să ia prim-planul, conform imaginilor surprinse de reporterul GSP.

În timp ce suporterii îi strigau numele lui Cristi Săpunaru, Marius Șumudică aplauda de lângă panourile pe care apar reclamele în timpul meciurilor.

Ulterior, suporterii Rapidului i-au strigat numele lui Șumudică, și acesta i-a aplaudat pe fani. L-au îndemnat pe antrenorul echipei lor să înjure Steaua alături de ei, dar acesta a refuzat. A dus mâna la inimă în semn de apreciere pentru ultrașii Rapidului și le-a mulțumit pentru susținere.

VIDEO. Cristi Săpunaru, pus „în dificultate” de Marius Șumudică

Imediat după finalul duelului din Copou, Marius Șumudică s-a bucurat în stilu-i propriu. A sărit direct în cârca lui Cristi Săpunaru. Căpitanul giuleștenilor nu s-a așteptat la un astfel de gest din partea antrenorului și a fost vizibil surprins.

Cei doi se îndreptau către galeria Rapidului pentru a saluta suporterii veniți la Iași. Săpunaru a fost schimbat de Șumudică în minutul 55 din cauza unei accidentări, iar fundașul a șchiopătat până să ajungă în fața galeriei rapidiste.

De altfel, Săpunaru a fost primul jucător pe care Șumudică l-a felicitat pentru victorie. Tehnicianul l-a pupat de fericire, iar ulterior s-a îmbrățișat cu restul jucătorilor după primul succes obținut de Rapid în acest sezon.

VIDEO. Șumudică a refuzat să înjure Steaua

La primul meci în noul mandat la Rapid, Șumudică s-a comportat diferit față de cum obișnuise. Antrenorul s-a abținut pe parcursul partidei, nu a avut reacții vulcanice, iar la final nu s-a bucurat excesiv pentru victorie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.