Liga 1

Dezgustat după eșecul cu Rapid: „Nu are nevoie să vină la Iași să facă așa ceva. Nu așa!”

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 24 august 2024

Poli Iași - Rapid 1-2. Mihai Bordeianu (32 de ani), unul dintre cei mai experimentați jucători din tabăra gazdelor, a fost dezamăgit de atitudinea arătată de giuleșteni la duelul din Copou.

Mijlocașul moldovenilor susține faptul că rapidiștii au tras de timp foarte mult și nu ar fi avut nevoie de așa ceva. Chiar și în acest context, Bordeianu este convins de faptul că Poli Iași ar fi putut obține mult mai mult într-o partidă în care a fost condusă cu 2-0.

+37 Foto
Poli Iași - Rapid / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Mihai Bordeianu, deranjat de abordarea jucătorilor de la Rapid: „Șmecheria asta fotbalistică”

Mihai Bordeianu

Titular pentru a 7-a oară în acest sezon, din tot atâtea etape, Bordeianu este golgheterul moldovenilor, cu 3 reușite. În duelul cu Rapid a fost integralist, însă n-a reușit să-și ajute echipa să obțină măcar un rezultat de egalitate.

La final, i-a acuzat pe giuleșteni de faptul că au tras de timp exagerat de mult: „A dat Pașcanu cu capul, 1-0 și prima repriză așa s-a scris. Nici noi n-am fost la fel de agresivi ca în ultimul meci de acasă cu Dinamo.

Nu știu ce s-a întâmplat, dar luăm ca atare lucrurile. Urmează o săptămână dificilă, pe drumuri. Sperăm să ne calificăm în Cupa României și să vedem cum abordăm meciul de la Sibiu apoi.

Per total, ca joc, cred că puteam obținem mai multe, dar n-avem ce face. Dacă ne întreba cineva dacă vrem 4 puncte după meciurile cu Dinamo, FCSB și Rapid, cred că toată lumea ar fi spus că e ok, dar la cum au fost jocurile și cum au decurs partidele, cred că meritam mai mult. Ăsta e rezultatul.

Ce m-a deranjat foarte mult a fost atitudinea lor, au stat pe jos. Eu cred că o echipă ca Rapid, cu un buget foarte mare, cu un lot de jucători foarte bun, nu are nevoie să vină la Iași să facă așa ceva. Le luăm ca atare.... e o șmecherie fotbalistică.

Au câștigat, bravo lor, dar nu așa! Nu vreau să dezvolt subiectul. Peste o săptămână nu-și va aduce nimeni aminte cum a câștigat Rapidul la Iași. Asta e situația”, a declarat Bordeianu, la Prima Sport.

În urma acestui eșec, Poli Iași rămâne pe locul 10 în Superliga, cu 7 puncte acumulate după primele 7 etape. Trupa lui Tony da Silva o întâlnește meciul următor în deplasare pe Concordia Chiajna, în play-off-ul Cupei României Betano.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.