Liga 1

Marius Șumudică a lăudat un jucător de la Rapid după succesul cu Poli Iași: „Este special”

+14 Foto
Marius Șumudică

Articol de Ionuţ Iordache, Romeo Ene  —  sâmbătă, 24 august 2024

Poli Iași - Rapid 1-2. Marius Șumudică (53 de ani) a avut parte de un debut fericit pe banca giuleștenilor. Rapid a obținut primul succes din campionat, iar tehnicianul a savurat din plin triumful la conferința de presă și a ținut să-l remarce pe Rareș Pop (19 ani), cel care a fost titular în premieră în acest sezon și a înscris.

Revenirea lui Șumudică la Rapid le-a purtat noroc giuleștenilor. Aceștia au tremurat pe final, însă portarul Siegrist a făcut un meci spectaculos.

La conferința de presă, noul antrenor de la Rapid a explicat faptul că jucătorii n-au format o familie până în acest moment și a adăugat faptul că n-a putut schimba foarte multe în câteva zile.

VIDEO. Marius Șumudică, debut fericit la Rapid: „Voi încerca să corectez unele probleme”

„Sunt și un pic supărat, nu se poate să-ți creezi atâtea situații de a marca. Puteam să mai înscriem dacă făceam 3-0, s-a jucat de la o poartă la alta pe final.

Astăzi Rapid a avut ocazii cât toate meciurile disputate până acum la un loc. Mă bucur de faptul că acestea au venit în urma unor faze lucrate în ultimele două zile. Eu n-am schimbat mult, nu este meritul meu, am încercat doar să-i descarc de această energie negativă.

+14 Foto
Poli Iași - Rapid. Șumudică, luat în brațe de toți jucătorii/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Le-am explicat jucătorilor că până acum n-au fost o echipă și trebuie să fie o familie, de la patron până la ultimul om din club. Ce puteam să fac în două zile? Îmi pare rău pentru situația lui Neil Lennon, dar asta e viața. Nu s-a bucurat de simpatie atunci când a venit în România.

Eu voi încerca să corectez unele probleme. Îi mulțumesc și îi urez succes în viață. Rareș Pop este un jucător special, are calitate, poate juca pe mai multe posturi, încerc să-i dau încredere. Ignat a intrat foarte bine, Hasani la fel, banca este foarte importantă. Voi avea o discuție și cu cei din cadrul clubului, să mai facem 1-2 transferuri.”, a declarat Șumudică, la conferința de presă.

Relația cu Săpunaru, extrem de specială: „Este și va rămâne în inima mea”

Marius Șumudică a vorbit și despre situația lui Cristi Săpunaru (40 de ani), cel care a fost pentru prima oară titular în acest sezon. Apărătorul s-a accidentat și a fost înlocuit cu Cristian Ignat în minutul 55.

„Săpunaru este și va rămâne în inima mea. Are sânge alb-vișiniu la fel ca și mine. Rapid are nevoie de jucătorul Săpunaru. Între noi există o relație extraordinară pe care o voi dezvolta și cu ceilalți jucători.”

I-am făcut fericiți pe suporteri, ce vrei mai mult de atât?
Când vezi jucătorii în cabină că se bucură, că fredonează melodii ale Rapidului, în viață nimic nu este mai important.

- Marius Șumudică, antrenor Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.