Liga 1

Exigent: fostul șef de la Rapid a avut un singur remarcat după succesul de la Iași » „Fotbalist de echipă campioană”

+14 Foto
Rapid s-a impus la Iași

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 24 august 2024

Rapid a spart gheața în acest sezon și a obținut prima victorie, chiar la debutul noului antrenor, Marius Șumudică (53 de ani), pe terenul lui Poli Iași, scor 2-1. Constantin Zotta (61 de ani), fost arbitru și fost președinte la Rapid, a comentat succesul giuleștenilor.

Acesta a identificat diferența față de mandatul britanicului Neil Lennon (53 de ani), care s-a încheiat după 6 etape. Zotta a fost extrem de impresionat de Benjamin Siegrist (32 de ani), portarul Rapidului, cel pe care îl consideră un jucător de echipă campioană.

Constantin Zotta, concluzie clară după primul succes al Rapidului din acest sezon: „Nu cred că stă foarte bine cu pregătirea fizică”

Zotta este convins de faptul că Șumudică mai are mult de lucru la Rapid, iar echipa suferă la pregătirea fizică, însă lucrurile sunt pe drumul cel bun sub comanda noului antrenor în viziunea fostului arbitru.

„Rapid a intrat în teren cu o echipă mult mai echilibrată decât ce am văzut în era Lennon. N-au fost decât câteva momente în care ai fi crezut că Rapid poate să piardă victoria. Rapid a dominat. La 1-0, Siegrist intervine extraordinar, iar la 2-1 a fost șutul din 10-11 metri și din nou a avut o intervenție excelentă.

+14 Foto
Poli Iași - Rapid. Șumudică, luat în brațe de toți jucătorii/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Un început bun pentru Șumi. Cred că trebuie să mai lucreze. Nu cred că stă foarte bine cu pregătirea fizică, dar are lot și material de lucru. Eu zic că Siegrist a fost omul meciului, putea să fie 1-1 sau 2-2. Mi se pare că e un portar de echipă care ia campionatul”, a precizat Constantin Zotta, la Prima Sport.

Benjamin Siegrist, foto: Imago Images

Benjamin Siegrist a fost adus în România de Neil Lennon, fostul antrenor de la Rapid. Elvețianul a bifat la Iași cel de-al treilea meci în tricoul giuleștenilor. A primit câte un gol în fiecare, cu Gloria Buzău, Dinamo și Poli.

El i-a luat fața lui Marian Aioani (24 de ani), portarul titular de la Rapid în primele 4 etape.

500.000 de euroe cota lui Benjamin Siegrist, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.