Liga 1

O altfel de perspectivă de la Poli Iași - Rapid: „O palmă pentru Șucu!”

+37 Foto
Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 24 august 2024

Daniel Stanciu, 49 de ani, fost conducător la FCSB, Dinamo și CFR Cluj, în prezent în conducerea lui FC Argeș, consideră că victoria Rapidului cu Poli Iași reprezintă „o palmă” pentru Dan Șucu, având în vedere reticența acestuia de a-l instala pe Marius Șumudică pe banca echipei.

După finalul catastrofal al sezonului trecut, Dan Șucu a mers pe mâna unui antrenor străin, un tehnician cu mare experiență, nord-irlandezul Neil Lennon. Cu acesta la cârmâ, giuleștenii nu au câștigat niciuna dintre cele 6 partide disputate.

Cu Rapid rămasă fără antrenor, Dan Șucu a cedat insistențelor galeriei și l-a instalat ca A1 pe Marius Șumudică. Acesta și-a început mandatul cu un succes, 2-1 la Iași, cu Poli, rezultat pe care Daniel Stanciu, oficial la FC Argeș, îl vede dintr-o perspectivă inedită.

Perspectivă altfel: „Victoria cu Poli Iași e o palmă pentru Șucu!”

„Cred că ce s-a întâmplat aseară la Iași cu Rapidul și în special cu Șumudică, la primul meci pe bancă, e încă o palmă pe care o primește Dan Șucu.

E o palmă pentru că a refuzat tot timpul să-l numească pe Șumudică. S-a dovedit încă o dată că Șumudică era cea mai bună variantă pentru Rapid, și acum un an, și astă-vară, și la plecarea lui Bergodi. Au fost 3 momente în care Șumi era cel mai indicat să fie numit.

Am văzut un Rapid care încerca să joace fotbal fără o presiune suplimentară, așa cum am văzut echipa în celelalte etape.

Șumudică e foarte inspirat în alcătuirea primului 11, cunoaște foarte bine jucătorii, are flerul de a simți jucătorii înainte de meci, e inspirat la schimbări dar și norocos. Un antrenor care se potrivește cel mai bine Giuleștiului”, a opinat Stanciu la emisiunea DigiSport Matinal.

Dan Șucu: „Șumudică era prima opțiune de antrenor român”

La conferința de presă în care Șumudică a fost prezentat ca nou antrenor principal, Dan Șucu și-a explicat deciziile:

„Lui Șumudică i-am spus că e prima opțiune ca antrenor român, dar aveam și opțiunea unui antrenor străin. Am încercat cu varianta de antrenor străin, am văzut, apoi am revenit la prima opțiune și ne-am bucurat că el a acceptat”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.