Tenis

Probleme pentru Novak Djokovic, cu 3 zile înainte de primul meci la US Open » A părăsit ultimul antrenament

Novak Djokovic, foto: sportal.rs

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 24 august 2024

Novak Djokovic (37 de ani, 2 ATP) acuză probleme de ordin fizic, cu 3 zile înainte de primul lui meci la US Open, cu moldoveanul Radu Albot (34 de ani, 138 ATP). Nole a părăsit ultimul antrenament, la care a participat și Holger Rune (21 de ani, 15 ATP).

Campionul olimpic nu a participat la a doua parte a antrenamentului cu Rune de la New York de vineri, întrucât nu s-a simțit deloc bine, potrivit sportal.rs. Cei doi tenismeni s-au antrenat intens timp de o oră pe un teren mai mic.

Novak Djokovic, alarmă înainte de US Open

Antrenamentul lui Djokovic și Rune ar fi trebuit să continue pe un alt teren, însă sârbul nu a mai apărut. Au venit doar membrii echipei sale, care i-au luat echipamentul și au părăsit antrenamentul.

Aceștia i-au explicat danezului faptul că Novak a urmat un tratament, iar în urma acestuia a decis să nu mai continue antrenamentul. Rune nu a primit, însă, o explicație prea clară.

Potrivit sursei citate, această măsură a fost luată mai mult preventiv, iar totul va fi în regulă cu Djokovic la startul US Open. Duelul cu moldoveanul Albot, din primul tur, are loc în noaptea dintre luni și marți, în jurul orei 03:30.

Novak Djokovic, foto: Imago Images

Este important de menționat faptul că Djokovic a câștigat US Open anul trecut, iar acum va trebui să-și apere trofeul. El vine în calitate de campion olimpic, după ce a trecut în finală de Carlos Alcaraz, scor 7-6, 7-6. Acela a fost și ultimul meci jucat de sârb, pe data de 4 august.

Nole a participat miercuri într-un meci demonstrativ alături de John McEnroe, Carlos Alcaraz și Andre Agassi. El a apărut fără fașa de la genunchi, pe care o avea încă de la începutul verii, atunci când a fost operat la menisc.

Djokovic nu a câștigat niciun Grand Slam anul acesta. Sinner a câștigat Australian Open, iar Alcaraz s-a impus la Roland Garros și Wimbledon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.