Liga 1

Transfer anunțat la Dinamo: a ajuns la București și a făcut poza oficială

Godwin Udosen

Articol de Laura Șoica  —  sâmbătă, 24 august 2024

Dinamo l-a transferat pe Godwin Udosen (18 ani), mijlocaș lateral venit din Nigeria.

El a venit de la Blessed Star Academy, nigerienii fiind cei care au anunțat transferul oficial. Udosen a ajuns deja la București și a semnat la sediul lui Dinamo.

Godwin Udosen a fost transferat la Dinamo

„Câinii" continuă strategia începută in această vară, de a se baza pe jucători tineri. Până acum, Dinamo transferase doar tineri români.

Udosen este unul dintre cei 3 jucatori africani pea care Dinamo i-a convins sa semneze in această perioadă. Cei 3 au fost văzuți la începutul acestui an, la un turneu din Nigeria.

Cătălin Cîrjan (21 de ani), Alexandru Roșca (20 de ani), Adrian Caragea (18 ani), Răzvan Pașcalău (20 de ani), Raul Rotund (18 ani) și Andrei Mărginean (23 de ani) sunt câțiva dintre tinerii care au semnat cu Dinamo în această vară.

„Suntem încântați să anunțăm că Godwin Udosen a semnat oficial primul său contract profesionist, cu FC Dinamo București.

Felicitări Godwin din partea noastră si mult succes!", a transmis Blessed Star Academy.

Godwin Udosen ar urma să fie împrumutat de Dinamo la Afumați, o echipă nou promovată in Liga 2. Cele două formații au un parteneriat, dinamoviștii imprumutand mai mulți tineri acolo.

Pentru Godwin Udosen va fi prima aventură la seniori, el a jucat doar la nivel de juniori, pentru Blessed Star Academy.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.