Stranieri

Presa din Turcia anunță transferul lui Alexandru Cicâldău » Galatasaray încasează 3,5 milioane de euro

Presa din Turcia a anunțat că mijlocașul Alexandru Cicâldău (27 de ani) se va transfera de la Galatasaray la Westerlo, în prima ligă din Belgia.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 24 august 2024

Presa din Turcia a anunțat că mijlocașul Alexandru Cicâldău (27 de ani) se va transfera de la Galatasaray la Westerlo, în prima ligă din Belgia.

Alexandru Cicâldău devenea fotbalistul celor de la Galatasaray în vara anului 2021, când echipa turcă îl transfera de la Universitatea Craiova pentru suma de 6,5 milioane de euro.

Mijlocașul a fost folosit de Galatasaray doar în primul sezon de la transfer, când a adunat 32 de meciuri, 4 goluri și 3 pase decisive în campionat. Apoi, au urmat împrumuturile la Al Ittihad Kalba și Konyaspor.

Galatasaray a decis să îl vândă pe Cicâldău și turcii de la Akyaka Haber au scris că s-a ajuns la o înțelegere cu belgienii de la Westerlo.

Westerlo plătește 3,5 milioane de euro în schimbul lui Alexandru Cicâldău

Transferul ar urma să se facă în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro. Cele două cluburi ar fi ajuns la o înțelegere, iar transferul ar urma să se oficializeze în următoarele zile.

Aceeași sursă susține că mijlocașul român a mai fost dorit în această vară de Bodrum FK și Gaziantep.

În urmă cu două săptămâni, impresarul Giovanni Becali anunța că Cicâldău se poate transfera la Westerlo:

„Westerlo este o echipă care e prima în clasament. După două meciuri, are 6 puncte. Anul trecut s-a clasat pe locurile 8-10. E o echipă de mijlocul clasamentului din prima ligă a Belgiei, dar o echipă la care poți să te afirmi, o echipă din mijlocul Europei.

În cazul lui Alexandru Cicâldău este important să-ți menții contractul. Clubul din Belgia nu știu dacă-i poate plăti salariul integral, dar de comun acord cu Galatasaray se poate ajunge la un compromis. Important este că el trebuie să joace. Vom vedea, mai e timp”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.