Stranieri

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma - AC Milan: „E o săgeată”

+10 Foto
Legendarul Arrigo Sacchi, cuvinte mari la adresa lui Dennis Man, înainte de Parma - AC Milan. Foto: Imago

Articol de Tudor Belivacă  —  sâmbătă, 24 august 2024

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari în partida Parma - AC Milan, scor 2-1. Cei doi au fost schimbați în repriza a doua, dar au fost notați de presa din Italia.

Man a primit nota 7, cea mai mare din echipa Parmei, iar Mihăilă a primit 6 din partea jurnaliștilor de la TuttoMercatoWeb.

Italienii au titrat „Man și Bernabe, ce calitate! Cancellieri show”

Man a fost notat cu 7 și a fost catalogat ca „o săgeată în flanc”.

„Mereu gata de joc și este recompensat cu al doilea gol după cel cu Fiorentina. Când s-a concentrat asupra lui Hernandez, a trecut de el extrem de ușor, l-a bătut și la viteză la faza de 1-0. Mai are cel puțin două șanse să înscrie, dar a preferat să își servească colegii și să rateze. În a doua repriză, un șut cu efect a trecut la un fir de păr de bară. O săgeată în flanc”, au notat cei de la TuttoMercatoWeb.

Mihăilă a fost taxat de jurnaliștii italieni pentru ratările sale. Valentin a fost criticat pentru faptul că „îi lipsește instinctul de killer”. Italienii l-au notat cu 6 pe fotbalistul care a ratat pe bandă rulantă.

„La fel ca restul coechipierilor săi, are picioare bune și se vede. Ajunge de multe ori în ultimii 25-30 de metri, dar îi lipsește instinctul de killer”

Parma a învins AC Milan. Echipa celor doi români a deschis scorul rapid, în minutul doi, prin Dennis Man. „Cruciații” au continuat să atace în valuri milanezii, dar Dennis Man și Mihăilă au ratat pe bandă rulantă. Valentin Mihăilă a șutat în bară în minutul 44, iar 5 minute mai târziu a scăpat singur cu Maignan și a ratat.

Cei doi au fost înlocuiți în repriza secundă, imediat după ce Milan a egalat prin Pulisic. Nou-intratul Cancellieri a adus Parma în avantaj în minutul 77. Milanezii s-au aruncat în atac, dar nu au reușit să înscrie. „Diavolii” au lăsat spații în apărare, iar „cruciații” au ratat ocaziile de a închide meciul. Scor final 2-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.