Stranieri

George Pușcaș, la primul gol pentru Bodrumspor

George Pușcaș / Foto: Twitter

Articol de Tudor Belivacă  —  duminică, 25 august 2024

George Pușcaș a semnat în această vară cu Bodrumspor. Atacantul român a marcat în partida Bodrumspor - Konyaspor, scor 3-1.

George Pușcaș este la al doilea meci în tricoul turcilor. În prima partidă, înfrângerea lui Bodrumspor, în fața Eyuspor, scor 4-1, Pușcaș a jucat doar 29 de minute.

Pușcaș a dublat avantajul echipei sale cu un gol simplu

Bodrumspor - Konyaspor / Foto: Facebook Konyaspor

George Pușcaș a intrat titular, dar a fost schimbat în minutul 74. Bodrumspor a deschis scorul prin autogolul lui Demirbag în minutul 28. George Pușcaș a înscris în minutul 40 al partidei. Vârful a primit mingea între doi adversari în careu, a preluat, a mai făcut un pas și a șutat pe centru, pe lângă portarul echipei adverse.

Pușcaș nu a putut să se bucure prea tare de reușita sa, deoarece în minutul 45+4, oaspeții au redus din diferență. Pușcas nu mai marcase din aprilie, când a punctat pentru Bari, în serie B.

George Pușcaș este la prima experiență în Superlig. Atacantul român a jucat mare parte a carierei în Italia la Inter, Bari, Benevento, Novara, Palermo, Pisa și Genoa. Cu toate acestea, cele mai multe meciuri le are în tricoul celor de la Reading. Pentru englezi a jucat în 91 de partide și a marcat 20 de goluri. În România a jucat doar pentru FC Bihor Oradea.

George Pușcaș este convocat constant la echipa națională a României, unde are 44 de prezențe și 11 goluri marcate.

Pușcaș a ajuns în Turcia de la Genoa, dar italienii îi plătesc salariul

George Pușcaș are contract cu Bodrumspor pe 2 ani. Genoa, echipa la care era legitimat George Pușcaș l-a lăsat pe fotbalist să plece gratis și suportă 65% din salariul său, mai exact 560.000 de euro. Atacantul român are un salariu anual de 850.000 de euro.

Pușcaș are o cotă de piață de 1,5 milioane de euro. Cu această valoare, Pușcaș este al doilea cel mai valoros jucător din lotul nou-promovatei din Turcia. Aripa dreaptă, Gökdeniz Bayrakdar, este cotat la 2,5 milioane de euro și îl depășește pe atacantul român.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.