Liga 1

Zeljko Kopic a dezvăluit secretul lui Dinamo: „Așa am câștigat acest meci” + Ce a transmis despre noi transferuri

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a spus care sunt secretele din spatele startului bun de sezon al „câinilor”.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 25 august 2024

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a spus care sunt secretele din spatele startului bun de sezon al „câinilor”.

Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-1, în runda #7 din Superliga. „Câinii” au cel mai bun start de sezon din ultimii ani. După 7 etape, ocupă locul 2, cu 12 puncte.

Zeljko Kopic spune că Dinamo este o echipă mult mai bună decât a fost în sezonul trecut, când a evitat retrogradarea la baraj. Consideră că elevii lui arată alt spirit de echipă față de stagiunea trecută, iar asta face ca Dinamo să fie mult mai puternică.

Concluziile lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova: „Am arătat spirit de echipă, am avut caracter și așa am câștigat meciul”

„Am arătat spirit de echipă, am avut caracter și așa am câștigat meciul. Am început meciul bine, apoi Craiova a controlat meciul. După ce am marcat golul doi, am luat gol imediat.

Repriza a doua am gestionat-o foarte bine. Ne-am apărat bine după ce am rămas în inferioritate numerică. Un lucru foarte important în derby-uri e să știi cum să îți controlezi aceste emoții. Mai avem lucruri de îmbunătățit.

Treaba mea este să îmi pregătesc echipa, nu am treabă cu fotbaliștii altor echipe. Respect toți adversarii. Dinamo este o echipă mai bună decât anul trecut, dar sunt multe echipe bune. Jucăm un fotbal bun.

Avem altă mentalitate față de anul trecut, echipa luptă. Suntem într-o formă bună, trebuie să continuăm așa. Nu știu nimic în acest moment despre alte transferuri”, a spus Zeljko Kopic, la Prima Sport.

Clasamentul din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.