Liga 1

Andrei Nicolescu, extrem de fericit după victoria cu U Craiova: „Bravo, bravo! Kopic le-a predat o lecție tactică”

+36 Foto
Andrei Nicolescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 august 2024

Andrei Nicolescu, administratorul special al celor de la Dinamo a intrat în direct la GSP Live pentru a-și felicita echipa, după victoria „câinilor” cu 2-1 împotriva Craiovei.

Nicolescu l-a felicitat pe antrenorul Zeljko Kopic pentru tactică și fotbaliștii pentru devotament.

Andrei Nicolescu: „Este o victorie foarte mare”

„Victorie mare, asta s-a întâmplat. Victorie mare, vreau să îi mulțumesc lui Kopic pentru lecția tactică pe care ne-a dat-o și nouă, dar și Craiovei. Vreau să mulțumesc spectatorilor pentru susținere. Este o victorie foarte mare și sunt foarte foarte mândru de băieți. Tocmai de asta vă spun că este victoria lui Kopic. El a predat o lecție tactică în seara asta. Bravo, bravo. Foarte mare mândrie și foarte mare bucurie. Evident îmi place mai mult locul 2 și unitatea asta de grup pe care am reușit-o este formidabilă”, a declarat Nicolescu la GSP Live.

După intervenția de la GSP Live, Nicolescu a acordat un flash-interviu la Arcul de Triumf în care a vorbit despre performanța echipei sale din partida cu Craiova și despre convocările jucătorilor săi la echipele naționale.

Andrei Nicolescu: „Sper ca Bani să primească o convocare la U21”

Cred că este un tot de decizii și ne-am aliniat cu aceste decizii. Sper să primească o convocare la U21 Bani. Dacă este anul acesta să plece cineva, pleacă doar copii care au foarte puține șanse să joace și merg undeva ca să aibă minute în picioare. Bani joacă constant, deci nu este unul dintre jucătorii tineri care nu a apucat să joace.

Craiova, dintre cele cu care am jucat până acum, este cea mai puternică echipă. E greu de descris în câteva cuvinte. Arată forță.

+36 Foto
Dinamo - Universitatea Craiova, în runda #7 din Superliga / foto: Cristi Preda

Nu vreau să comentez deciziile de arbitraj. A fost un spectacol agreabil. Încercăm să ne organizăm într-un stadion care permite puține lucruri. încercăm să ne îmbunătățim în fiecare palier al activității la Dinamo

Domnul Lucescu nu stiu daca a venit pentru jucători, dar speram să fie și Dennis în teren, nu s-a putut”, a declarat Andrei Nicolescu la flash-interviu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.