Liga 1

Nu doar suspendatul Olaru va lipsi cu Hermannstadt. Încă un titular a fost lăsat acasă » Florin Tănase, titular în premieră

Echipa FCSB/ Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  duminică, 25 august 2024

FCSB a ales ca Florin Tănase (29 de ani) să fie titular în meciul de duminică împotriva celor de la Hermannstadt. „Roș-albaștrii” nu se vor baza pe doi jucători importanți din echipă.

FCSB o întâlnește duminică pe Hermannstadt, în etapa cu numărul 7 a Superligii, meciul se va disputa de la ora 22:00 și va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.

Tănase, titular în meciul cu Hermannstadt. Olaru, suspendat

Tănase o să fie titular în meciul cu Hermannstadt, conform fanatik, iar Adrian Șut va fi menajat în această partidă, pentru a fi complet odihnit în meciul retur cu LASK Linz, de pe 29 august.

Nici Darius Olaru nu va putea fi folosit în meciul de duminică, deoarece o să fie suspendat două etape, după cartonașul roșu primit în meciul cu Poli Iași, scor 0-1.

Și Dawa va fi titular în meciul de la Sibiu, fiind suspendat pentru meciul cu LASK Linz, din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Chiricheș o să îl înlocuiască în meciul de joi pe Dawa, deci cel mai probabil nu va fi folosit în partida cu Hermannstadt.

Florin Tănase a mai jucat până acum 29 de minute în meciul cu Poli Iași și alte 45 în partida tur cu LASK Linz, scor 1-1.

Echipa probabilă a FCSB-ului în meciul cu Hermannstadt:

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruț, Panțîru - Lixandru, Alhassan - Ștefănescu, Tănase, Al. Băluță - D. Popa
Rezerve: A. Vlad - V. Crețu, Miculescu, Kiki, Edjouma, Chiricheș, Pandele, Baeten, Radunovic,Ngezana, Șut
Absenți: Olaru (suspendat)
Antrenor: Elias Charalambous

Început slab de sezon pentru FCSB

FCSB este pe locul 14 în campionat, cu 5 puncte. După cinci meciuri disputate, „roș-albaștrii” au reușit doar o victorie și două remize.

Echipa lui Becali este la egalitate de puncte cu ultimele două formații din clasament.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.