Liga 1

Păreri împărțite la pauză, la golul anulat lui FCSB cu Hermannstadt: „Decizie corectă / Nu este fault”

+9 Foto
FCSB, gol anulat cu Hermannstadt, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 25 august 2024

Fază controversată în Hermannstadt - FCSB, chiar la ultima fază a primei reprize, la 0-0. Siyabonga Ngezana (26 de ani) a înscris, însă reușita fundașului african a fost anulată de arbitrul Viorel Flueran, care a fost atenționat de VAR și a văzut un fault petrecut în interiorul careului.

FCSB a înscris la Sibiu, după o fază ciudată. O lovitură liberă executată de Marius Ștefănescu a ajuns în careul sibienilor, iar balonul a ricoșat la Ngezana, care a trimis mingea în poartă. Înainte ca balonul să ajungă la Ngezana, a existat un duel în careu între Florin Tănase, atacantul FCSB-ului și Ciprian Biceanu, mijlocașul lui Hermannstadt.

FOTO. Ilie Dumitrescu și Helmuth Duckadam, opinii diferite în studio, după ce FCSB a avut un gol anulat cu Hermannstadt

+9 Foto
Golul lui Ngezana din Hermannstadt - FCSB, anulat din cauza unui fault, foto: captură de ecran Prima Sport

După bucuria fotbaliștilor lui Charalambous, arbitrul Viorel Flueran a vizionat reluările la marginea terenului, sesizat de cei din camera VAR, și a decis ca reușita să fie anulată, spre nemulțumirea celor de la FCSB. Decizia a avut acoperire regulamentară, întrucât reluările au arătat o ținere discretă de tricou a lui Tănase asupra lui Biceanu.

La pauză, prezenți în studio, Ilie Dumitrescu și Helmuth Duckadam au avut opinii contradictorii. Duckadam a susținut la „Fotbal Club”, de la DigiSport, faptul că decizia a fost corectă: „Ambele goluri corect anulate” (n.r. - Sibiu a avut un gol anulat în prima repriză, înainte de cel al FCSB-ului).

+52 Foto
Hermannstadt - FCSB, runda #7 din Superliga / foto: Raed Krishan

Ilie Dumitrescu nu a fost de acord și a explicat motivul pentru care consideră faptul că decizia a fost greșită: „Mi se pare puțin ciudat ca un atacant (n.r. - Tănase) să fie în fața fundașului central și să faulteze. Mă rog... mi se pare că nu este fault din orice punct de vedere la faza asta!”.

Feșnic Horațiu Mircea (Cluj-Napoca) se află în camera VAR. Ghiciulescu Raul Constantin (Lugoj) este arbitru AVAR.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.