Campionate

Florin Tănase, îngrijorat după ce FCSB a ajuns penultima din Superligă: „Am jucat cu echipe din subsol”

+52 Foto
Florin Tănase în Hermannstadt - FCSB, runda #7 din Superliga / foto: Raed Krishan

Articol de Raed Krishan (foto), Raed Krishan (video), Emanoil Ursache  —  luni, 26 august 2024

Florin Tănase (29 de ani), căpitanul roș-albaștrilor în Hermannstadt - FCSB 2-0, în absența lui Darius Olaru, suspendat, a recunoscut că el și coechipierii lui sunt îngrijorați după ce au ajuns să fie pe penultimul loc în Superliga României.

Tănase a admis că FCSB nu se poate scuza cu faptul că are un meci mai puțin disputat, deoarece a întâlnit până acum echipe neangrenate în lupta pentru titlu, majoritatea formații de play-out.

Florin Tănase, îngrijorat după Hermannstadt - FCSB 2-0

„Normal că e îngrijorător. Nu avem decât 5 puncte. Chiar dacă avem un meci mai puțin. Am jucat cu echipele din subsolul clasamentului. Acum trebuie să ne gândim la meciul de joi, să ne calificăm în grupele Europa League.

Normal că ne-am gândit și la Europa League. Și meciul acesta voiam să îl câștigăm, pentru că aveam nevoie de trei puncte. Sperăm să obținem o calificare, să ne revanșăm în fața suporterilor și să le mai luăm din dezamăgire”, a declarat Florin Tănase, la finalul jocului, la emisiunea Fotbal Club de pe Digi Sport 1.

FCSB a ajuns penultima clasată din Superligă

Hermannstadt a învins cu 2-0 FCSB în etapa a 7-a din Liga 1 grație golurilor marcate de către Alexandru Murgia, în minutul 56, din pasa de gol livrată de către Ianis Stoica, și de către Ronaldo Deaconu, în minutul 90+6, din assist-ul lui Cristian Neguț.

+52 Foto
Hermannstadt - FCSB, runda #7 din Superliga / foto: Raed Krishan

În urma acestui rezultat, campioana României ajunge să ocupe penultimul loc din clasament, retrogradabil direct, cu doar 5 puncte acumulate. Roș-albaștrii au un meci restant. Hermannstadt adună 8 puncte și urcă cel puțin provizoriu pe poziția a 8-a din ierarhia primului eșalon.

Pentru FCSB urmează joi (29 august) returul din play-off-ul Europa League de pe teren propriu cu LASK, după ce în tur a remizat în Austria (1-1). Ulterior, roș-albaștrii o vor înfrunta acasă pe UTA (1 septembrie).

De cealaltă parte, Hermannstadt o va întâlni pe teren propriu pe Poli Iași, pe 31 august.

Clasamentul Superligii:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.