Liga 1

Suporterii și-au pierdut răbdarea! Ce s-a întâmplat după Hermannstadt - FCSB: imaginile surprinse pe gazon

+52 Foto
Suporterii celor de la FCSb și-au pierdut răbdarea, după ce campioana României a pierdut și cu Hermannstadt, scor 2-0, în runda #7 din Superliga.

Articol de Raed Krishan (video), Alexandru Tomuțiu  —  luni, 26 august 2024

Suporterii celor de la FCSB și-au pierdut răbdarea, după ce campioana României a pierdut și cu Hermannstadt, scor 0-2, în runda #7 din Superliga.

Eșecul cu Hermannstadt este al doilea consecutiv pentru FCSB în Superliga. În runda #6, roș-albaștrii fuseseră învinși de Poli Iași pe teren propriu cu 0-1. De asemenea, roș-albaștrii au 4 meciuri la rând fără victorie în toate competițiile.

După această înfrângere, FCSB a ajuns pe penultimul loc, cu 5 puncte, la egalitate cu Gloria Buzău. Suporterii campioanei nu suportă să își vadă favoriții pe o poziție atât de slabă și au reacționat în consecință la finalul partidei de la Sibiu.

VIDEO. Cum au reacționat fanii FCSB după înfrângerea rușinoasă cu Hermannstadt

După fluierul final, jucătorii de la FCSB s-au dus, cu capul în pământ, în fața suporterilor, prezenți în număr mare la Sibiu. Galeria i-a „taxat” pe jucători pentru seria proastă de rezultate.

„Dacă fotbal nu jucați, de la Steaua să plecați!” și „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”, au strigat ultrașii.

Nu este prima dată când fotbaliștii de la FCSB sunt „urecheați” de suporteri. Aceștia au mai fost certați de galerie și după eșecul cu Oțelul Galați, scor 0-2, în runda #7.

FCSB - Hermannstadt, în runda #7 din Superliga

+52 Foto
Hermannstadt - FCSB, runda #7 din Superliga / foto: Raed Krishan
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.