Campionate

Osimhen le-a cerut un salariu scandalos! Ar fi devenit cel mai bine plătit din Premier League

Victor Osimhen / Foto: Getty Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 26 august 2024

Atacantul lui Napoli, 25 de ani, a fost refuzat de Chelsea, după ce a solicitat 31 de milioane de euro pe sezon. Interesante de el mai sunt PSG și Al-Ahli.

Mercato estival se apropie de final, dar afacerea „Victor Osimhen” e departe de a fi fost tranșată. În ideea că va pleca, Napoli l-a trecut pe atacantul nigerian pe linie moartă.

Mai mult, văzând că nimeni nu-i achită clauza de 120 de milioane de euro, patronul Aurelio De Laurentiis a mai lăsat un pic din preț. Deocamdată, fără succes.

Chelsea nu i-a acceptat pretențiile lui Victor Osimhen

Clubului i-ar fi convenit ca el să plece la Chelsea. Și de acolo să-l ia, la schimb, pe Romelu Lukaku. Însă Osimhen le-a cerut londonezilor un salariu monstruos: 31 de milioane de euro pe stagiune!

Dacă acceptau, devenea cel mai bine plătit jucător din Premier League. Dar n-a fost cazul.

Victor Osimhen s-a înțeles de mai multă vreme cu PSG

Este posibil ca atacantul nigerian să fi cerut intenționat o sumă atât de mare, tocmai pentru a fi refuzat. El s-a înțeles de multă vreme cu PSG, unde este văzut drept cea mai bună soluție pentru succesiunea lui Kylian Mbappe, plecat la Real Madrid.

Problema? Parizienii nu vor să dea mai mult de 80 de milioane de euro, sumă considerată prea mică de De Laurentiis.

Al-Ahli a intrat în cursă pentru Victor Osimhen

Situația ar putea fi deblocată, într-un fel sau altul, de Al-Ahli. Saudiții s-au înscris și ei în cursa pentru Osimhen, deocamdată cu o ofertă de 70 de milioane de euro. Șansele de a-l achiziționa la acest preț sunt mici, dar le-ar putea determina pe celelalte pretendente să acționeze și, eventual, să pluseze.

În așteptarea rezolvării transferului său, în special a unui semn de la PSG, nigerianul se antrenează de mai multă vreme separat. El este sub contract cu Napoli până-n 2026.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.