Liga 1

Verdictul lui Balaj la cea mai controversată fază din Hermannstadt - FCSB: „Dacă era invers...”

+9 Foto
Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj

Articol de Alexandru Barbu  —  luni, 26 august 2024

La ultima fază a primei reprize, FCSB marca contra lui Hermannstadt, la scorul de 0-0, însă reușita a fost anulată după ce, cu ajutorul VAR, „centralul” Viorel Flueran a sancționat un fault în atac comis de Florin Tănase # Într-o intervenție la GSP Live, Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a lăsat de înțeles că decizia finală a lui Flueran i se pare corectă # Hermannstadt a învins-o pe FCSB cu 2-0.

O lovitură liberă executată de Marius Ștefănescu a ajuns în careul sibienilor, iar balonul a ricoșat la Ngezana, care a trimis mingea în poartă. Înainte ca balonul să intre în posesia lui Ngezana, a existat un duel între Tănase și Ciprian Biceanu. Pentru că mijlocașul FCSB și-a tras de tricou adversarul, Flueran, chemat la margine să revadă faza, a anulat golul.

VIDEO. Cristi Balaj, despre golul anulat FCSB-ului în meciul cu Hermannstadt: „Dacă era invers, trebuia acordat penalty”

Dacă situația ar fi fost invers, iar Tănase ar fi fost ținut de o asemenea manieră, trebuia acordat penalty. Să ne aducem aminte de situația din jocul Rapid - Dinamo, unde s-a dictat un penalty pentru o ținere mai scurtă”, a precizat Balaj la GSP Live.

Faultul în urma căruia Dinamo a obținut penalty cu Rapid (1-1), la care face referire Balaj

„Așadar, dumneavoastră spuneți că a fost decizia corectă aceea de a anula golul”, a completat moderatorul. „Dumneavoastră spuneți asta. Eu vă spun că, dacă ar fi fost invers, trebuia acordat penalty”, a continuat Balaj.

GALERIE FOTO. Filmul fazei pe care FCSB a reclamat-o

+9 Foto
Golul lui Ngezana din Hermannstadt - FCSB, anulat din cauza unui fault, foto: captură de ecran Prima Sport

La finalul eșecului de la Sibiu, Gigi Becali a acuzat arbitrajul. „Prima cauză e arbitrul, gol valabil anulat aiurea. A doua, nu avem valoare”, a declarat patronul FCSB, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Horațiu Feșnic și Raul Ghiciulescu au fost arbitrii din camera VAR.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.