Liga 2

FCU Craiova l-a adus pe fotbalistul pe care Gigi Becali plătea 1 milion de euro în 2010

Adrian Mititelu / Sursă foto: Facebook @ FCU Craiova

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 26 august 2024

FCU Craiova a anunțat transferul lui Mihai Răduț, mijlocașul ofensiv care ultima dată a jucat la FC Voluntari.

Jucătorul de 34 de ani, trecut pe la FCSB, a ajuns la FCU Craiova liber de contract, după despărțirea de Voluntari. El a retrogradat alături de echipa ilfoveană în sezonul trecut.

Răduț, campion cu FCSB în Liga 1, are 247 de meciuri în Superliga în carieră, marcând 20 de goluri. La echipa lui Mititelu, Mihai a venit să îi ia locul lui Juan Bauza, plecat la Baniyas.

Mihai Răduț, prezentat la FCU Craiova

Mihai Răduț, prezentat la FCU Craiova

„Bine ai venit, Mihai Răduț! Mihai Răduț a semnat un contract valabil pe o perioada de un an cu FCU 1948. Jucătorul oltean, originar din Slatina, evoluează pe postul de mijlocaș central. Mihai Răduț are 34 de ani, o înălțime de 1,79 m și este jucător de picior drept.

În trecut, Mihai Răduț a jucat la Sporting U19 (Portugalia), Curtea de Argeș, Steaua București, Pandurii Târgu-Jiu, Hatta Club (Emiratele Arabe Unite), Lech Poznan (Polonia), Astra Giurgiu, Aris Limassol (Cipriu) și FC Voluntari.

Mihai Răduț a jucat în peste 200 de meciuri în SuperLiga României. La nivel internațional, Mihai Răduț a evoluat în două partide, împotriva Ucrainei și a Hondurasului. Jucătorul oltean are în palmares un titlu de campion și o Cupă a României.

Mult succes, Mihai! Îți dorim cât mai multe performanțe în tricoul FCU 1948”, a transmis FCU Craiova pe contul de Facebook al clubului.

Ajuns la 34 de ani, Mihai Răduț are o cotă de 100.000 de euro pe Transfermarkt. El a jucat 21 de meciuri pentru Voluntari în sezonul trecut, nu a marcat și nu a dat vreo pasă decisivă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.