Diverse

FRF a publicat imagini IREALE de la un eveniment dedicat echipei naționale de nevăzători: fără pic de iarbă pe teren și porți ruginite!

Articol de David Marinescu  —  luni, 26 august 2024

În weekendul recent încheiat, echipa națională de nevăzători a luat parte la cea de-a patra ediție a evenimentului de promovare a terapiei prin sport, organizat în Buzău. FRF a făcut un rezumat al evenimentului și a publicat pe site-ul oficial imagini uluitoare: nu există niciun pic de iarbă pe teren, porțile sunt pline de rugină, iar plasele sunt rupte!

Federația Română de Fotbal șochează! A publicat pe site-ul oficial imagini ireale de la un eveniment dedicat nevăzătorilor. Acesta a avut loc la Buzău, organizat de Asociația „Îmbunătățirea Vieții”.

+14 Foto
Echipa Națională a Nevăzătorilor FOTO frf.ro

Pe lângă mai multe activități, a avut loc și un meci demonstrativ la care au participat mai mulți jucători ai echipei naționale de nevăzători. Printre ei, Florin Kovacs, Tiberiu Păun, Ovidiu Cucu, Vlad Tofan, Andrei Sisilică și Florin Jidanu.

Doar că aceștia au jucat fotbal pe pământ! Locul ales de organizatori nu avea niciun petic de iarbă. Mai mult, porțile erau ruginite, iar plasele rupte în mai multe locuri.

„Anul acesta însă am venit cu ceva nou și am organizat o mică demonstrație la care au participat membrii componenți ai echipei naționale de nevăzători. Am rămas cu toții uluiți de felul în care jucau cu acea minge cu clopoțel înăuntru. Curat, fără să se lovească”, a spus Paula Ispas, președintele asociației care a organizat evenimentul.

+14 Foto
Echipa Națională a Nevăzătorilor FOTO frf.ro

Conform frf.ro, echipa națională a nevăzătorilor a fost înființată în anul 2016, în urma unui parteneriat dintre Federația Română de Fotbal și Asociația Nevăzătorilor. Începând cu 2017, a participat la trei turnee finale europene consecutive.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.