Liga 1

Mihai Stoica, avertisment pentru Marius Ștefănescu: „Altfel, înseamnă că nu poți juca aici”

Marius Ștefănescu (dreapta), foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 27 august 2024

Mihai Stoica (59 de ani), oficialul celor de la FCSB, a vorbit despre situația lui Marius Ștefănescu (26 de ani), cel mai scump transfer făcut de campioana României în această vară. Extrema dreaptă nu l-a convins încă pe patronul Gigi Becali (66 de ani), care l-a criticat constant din momentul în care a semnat cu roș-albaștrii.

Ștefănescu a avut parte de un debut reușit la FCSB, cu gol, în Supercupa României, câștigată în fața Corvinului Hunedoara, scor 3-0. Ulterior, jucătorul transferat de la Sepsi pentru 1,3 milioane de euro a avut prestații șterse, iar patronul Gigi Becali l-a criticat constant.

Mihai Stoica i-a transmis un mesaj clar fotbalistului: are în continuare încredere în el, însă acesta trebuie să reziste presiunii puse de patronul echipei.

Mihai Stoica, despre situația lui Marius Ștefănescu la FCSB: „Dacă nu poți face asta, înseamnă că nu poți juca aici”

„Ștefănescu a fost cel mai bun jucător în Supercupă. Sezonul se împarte în două. Am avut un trofeu pe masă la primul meci, s-a câștigat Supercupa, un trofeu foarte important și pentru suporteri, iar Ștefănescu a fost jucătorul meciului.

Eu nu l-am întrebat dacă e afectat de criticile patronului, uneori justificate, alteori considerăm noi nejustificafte, dar Ștefănescu e clientul lui. Asta e, n-ai ce să faci. Dacă nu poți trece ca jucător peste asta, înseamnă că ai o problemă și nu poți juca la FCSB.

Gigi, când e enervat de un jucător, dă în el de... el crede că îl poate motiva. Pe unii îi poate motiva, dar pe alții îi poate îngropa definitiv. Într-adevăr, Ștefănescu nu a crescut în joc, dar eu am mare încredere în el. Îl vedem cum se antrenează, e un jucător foarte inteligent și are calități extraordinare, dar nu e singurul cu o perioadă nefastă.”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Ștefănescu a bifat 6 meciuri pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile. Fotbalistul campioanei a fost criticat de Gigi Becali inclusiv după eșecul de duminică seara, de pe terenul lui Hermannstadt.

Am dat 1,3 milioane de euro pe un fotbalist (n.r. - Ștefănescu), care nici măcar nu e fotbalist! Fotbaliștii de genul lui joacă bine la echipele mici, dar când ajung la FCSB...

- Gigi Becali, despre Ștefănescu

1,7 milioane de euroe cota lui Marius Ștefănescu, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.