Liga 1

Hagi a făcut iureș pe bancă! Criză de nervi la adresa arbitrului: Farul a cerut două penalty-uri într-un minut + verdictul specialistului

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 26 august 2024

Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, a făcut o criză de nervi în timpul meciului cu UTA și a primit cartonașul galben.

Hagi a cerut penalty pentru echipa lui la două faze controversate, la care arbitrul Marcel Bîrsan nu a fost chemat la monitorul VAR ca să le revadă. Iar patronul Farului a „explodat” pe bancă și a primit cartonașul galben.

GALERIE FOTO. Gică Hagi, criză de nervi. Farul a cerut două penalty-uri

În minutul 57, Farul a cerut două penalty-uri. Bălașa a căzut după un duel cu Hrezdac, chiar în fața „centralului”. Faza a continuat, apărarea arădenilor a respins, iar balonul a ajuns la Ganea.

Fundașul stânga a trimis o pasă lungă, Gustavo a sărit alături de un adversar și a acuzat că a fost lovit în cap cu brațul. Arbitrul Marcel Bîrsan nu a dat nimic, nu a fost nici atenționat din camera VAR.

VAR-ul nu a intervenit pentru niciuna dintre cele două faze, iar Gică Hagi a făcut o criză de nervi pe bancă. S-a îndreptat spre al patrulea oficial, cerând explicații, dar s-a ales cu cartonașul galben de la Bîrsan.

Arbitrul a venit să-l potolească pe Hagi, care nu a înțeles de ce arbitrul nu a dat penalty pentru echipa lui.

Cele două faze au venit la scorul de 1-0 pentru UTA, care deschisese scorul prin Van Durmen, în minutul 22.

Constantin Zotta a dat verdictul

Constantin Zotta, fost arbitru, a declarat că la Bălașa a fost fault și trebuia dat penalty.

„Bălașa e preocupat să atace mingea, să joace. E penalty”, a declarat Zotta, la Prima Sport 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.