Liga 1

Gică Hagi a făcut scandal și după meci: „Deja e prea mult, s-a văzut din tribună. Arbitrul a făcut semn adversarului”

Gică Hagi

Articol de Adrian Duţă  —  marți, 27 august 2024

UTA - Farul 1-1. Gică Hagi, managerul constănțenilor, a făcut iureș la interviu la adresa arbitrului Marcel Bîrsan.

Farul a cerut penalty în minutul 57, când Mihai Bălașa a fost ținut de Hrezdac. „Centralul” nu a dat nimic și nici nu a fost chemat la monitorul VAR să revadă faza. Hagi a făcut scandal pe teren, motiv pentru care a luat cartonașul galben, apoi a continuat la interviuri.

Gică Hagi: „Arbitrul a făcut semn adversarului. E prea mult!”

„Din partea arbitrului sau din partea noastră a fost un meci bun? Noi am făcut multe. E un meci în deplasare, suntem Farul. UTA e o echipă bună, am jucat în deplasare, am avut ocazii. Chiar când am luat golul am avut o ocazie mare. Ce să facem? Am pus presiune, am ajuns în careu, am băgat ce jucători am putut.

Să nu dai penalty la Bălașa? E prea mult! Să ni se povestească nu știu ce, că nu știu ce a făcut. S-a văzut din tribună, l-a ținut. Nu a dat nimic. Ce explicații să cer? Cine sunt eu? Un antrenor și atât. Când vezi că e clar... Mă scuzați! Cu FCSB au dat în ultimul minut, toată conducerea noastră a primit mesaj că nu a fost penalty. Și nu a zis nimeni nimic. Și am luat bătaie.

Tot timpul câte două minute pauză, când au stat pe teren. Arbitrul a făcut semn adversarului că de ce a iuțit jocul. Atunci să jucăm static. Aia e, mergem înainte. Am venit convinși că putem face bine. Știam că dăm peste o echipă bună acasă. Dar am făcut față. Păcat, puteam face mai mult.

Lăsaând la o parte tranziția negativă, am dus până la sfârșit, am fost și eu inspirat în ultimele 3 minute, când l-am trimis pe Dican sus. Etapa trecută nu mi-a ieșit, acum a ieșit. În fotbal nu e ușor, important e să fii bun, să faci bine, să știi să îți construiești succesul. Văd că fiecare echipă arată bine. Fotbalul românesc crește în unele aspecte, dar mai avem în alte aspecte”, a declarat Hagi la Prima Sport.

FOTO. Faza la care Hagi a cerut penalty

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.