Hochei

Cea mai nouă arenă din București a fost omologată » Pe 31 august va găzdui primul meci

+17 Foto
Berceni Arena, cel mai nou patinoar din Capitală, a fost omologat de Federația de Hochei și poate găzdui, oficial, meciuri la nivel național.

Articol de Adrian Duţă  —  marți, 27 august 2024

Berceni Arena, noul patinoar din Capitală, a fost omologat de Federația de Hochei și poate găzdui, oficial, meciuri la nivel național.

Patinoarul din Sectorul 4, în apropierea stației de metrou Apărătorii Patriei, va găzdui Supercupa României la hochei pe 31 august. Corona Brașov și ACSH Gheorgheni vor inaugura Berceni Arena, care are o capacitate de 800 de locuri.

GALERIE FOTO. Patinoarul Berceni Arena a fost omologat

„Comisia de verificare și omologare a patinoarelor din cadrul Federatiei Române de Hochei pe Gheață a realizat inspecția finală și a oferit avizul pentru organizarea de competiţii naţionale oficiale pe gheața patinoarului Berceni Arena, din Sectorul 4!

Primul meci găzduit aici va fi Corona Brașov – ACSH Gheorgheni, contând pentru Supercupa României la hochei pe gheață, în data de 31 august”, a transmis Primăria Sectorului 4.

Supercupa României din acest an va fi primul meci de hochei pe gheață care se joacă în București după o pauză de 12 ani.

Berceni Arena, patinoar de 10 milioane de euro

După aproximativ un an și 8 luni de la startul construcției, Berceni Arena va fi inaugurat oficial. Patinoarul din Sectorul 4 al Capitalei a costat aproximativ 10 milioane de euro și poate găzdui 800 de spectatori la evenimente.

Suporterii care vor veni în tribunele patinoarului vor simți o temperatură de 15 grade Celsius, în timp ce la nivelul gheții aceasta va fi de 5 grade Celsius.

La nivelul patinelor, temperatura va fi de -5 grade, pentru a menține gheața intactă. Acest lucru se va realiza cu ajutorul a două echipamente frigorifice.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.