Stiri extrasport

Pe val în Formula 1, pilotul s-a despărțit de iubita fotomodel: „Gata, nu mai am prietenă!”

+37 Foto
Pilotul britanic Lando Norris s-a despărțit de iubita fotomodel Margarida Corceiro. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  marți, 27 august 2024

Lando Norris (24 de ani) tocmai a câștigat Marele Premiu al Olandei în Formula 1, devansându-l pe Max Verstappen, însă în plan personal, situatia nu e roz deloc. Pilotul lui McLaren e din nou singur, după ce s-a despărțit de fotomodelul portughez Margarida Corceiro (21 de ani).

După o relație de un an, cei doi au pus punct relației, pe care au început-o imediat după despărțirea ei de Joao Felix. Britanicul a recunoscut în weekend: „Nu mai am prietenă! Sunt singur”.

FOTO. Pe val în Formula 1, pilotul britanic Lando Norris s-a despărțit de iubita fotomodel

„Lando și Margarida s-au distrat și au ieșit împreună foarte mult timp, dar relația lor pur și simplu nu mai funcționa, așa că s-au despărțit. El este singur acum și vrea doar să se concentreze pe Formula 1”, a dezvăluit un apropiat din anturajul lui Lando Norris, pentru tabloidul The Sun.

Pilotul Maclaren Lando, care a câștigat duminică Marele Premiu al Olandei, și Margarida au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna mai a anului trecut. Margarida a fost surprinsă la Marele Premiu de la Miami, susținându-l din tribune pe pilotul McLaren. Ulterior, au avut întâlniri în Monaco, unde au participat la finala de tenis de la Monte Carlo.

Înainte de a se întâlni cu Margarida, Lando a avut o relație cu un alt model portughez, Luisinha Oliveira. Cei doi au fost împreună timp de un an înainte de a se despărți la sfârșitul anului 2022.

Lando Norris amenință prima poziție a clasamentului din Formula 1

Cu triumful din Marele Premiu al Olandei, Lando Norris și-a trecut în palmares a doua victorie din sezon (și carieră). Britanicul de la McLaren a câștigat și la Miami.

Lando Norris are un start excelent în acest sezon. După 15 curse, e pe locul 2 în clasamentul piloților, cu 225 de puncte, cu 70 mai putin decat rivalul Max Verstappen. Totodată, McLaren se apropie serios de un nou titlu la constructori, primul după o pauză de 26 ani!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.