Liga 1

Marian Iancu știe cine va lua titlul: „Nu o poate opri nimeni, e indestructibilă” + „El e cel mai bun fotbalist din Liga 1. Un fenomen!”

Marian Iancu, în platoul Gazetei Sporturilor

Articol de Alexandru Barbu  —  marţi, 27 august 2024

Marian Iancu, 59 de ani, fostul patron al Politehnicii Timișoara, a fost invitat, azi, la GSP Live și a declarat că favorită la titlu este, în opinia lui, CFR Cluj.

La un meci de grupele Conference League (1-0 cu Pafos în play-off), CFR se clasează pe locul 5 în campionat. Cu un joc mai puțin disputat, „feroviarii” au acumulat 10 puncte în 6 etape.

VIDEO. Marian Iancu: „Nimeni nu o poate opri pe CFR Cluj”

CFR Cluj e de departe favorita la titlu. E ca un bulgăre de zăpadă, pornit de sus, din munte, care coboară și devine indestructibil.

E aceeași echipă cu care ne-a obișnuit Dan Petrescu, tot mai grea, tot mai apăsătoare, adună puncte din nimic. N-o poate opri nimeni. La cum arată acum dinamica Ligii 1, CFR vine tare pe turnantă”, a declarat Iancu, la GSP Live.

VIDEO. Marian Iancu: „Tachtsidis, cel mai bun jucător din Liga 1”

Fostul finanțator din fotbalul românesc crede că CFR are și cel mai bun jucător din campionat: mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis.

Tachtsidis e pe locul 1, apoi urmează 200 de locuri goale. Dacă CFR va continua să-l motiveze, să-l respecte și să-l țină în ghete, e ceva de nedescris!

Fotbalistic, trebuie predat - cum stă, cum se așază să primească mingea, cât de informat e, cum finalizează, cum dă viteză jocului. E un fenomen! Nu știu cum a ajuns în România. Sigur, ca orice fotbalist cu calitate, are derapajele lui extrasportive”, a mai spus Iancu.

Panagiotis Tachtsidis / foto: Imago Images

Fost jucător la AEK Atena, Genoa sau Roma, Tachtsidis a venit în urmă cu un an în România. Grecul a intrat în conflict cu Mutu, dar a devenit om de bază în echipa lui Dan Petrescu. În total, Panagiotis a reușit 8 goluri și 5 assisturi la CFR (45 de meciuri oficiale).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.