Liga 1

Becali a acuzat în direct un arbitru din Superliga: „Are o perversitate de nedescris, nici Kovacs nu e așa! E legat cu lanțuri de CFR”

+52 Foto
Gigi Becali/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 27 august 2024

Gigi Becali a reluat „războiul” cu Horațiu Feșnic. La 18 luni de când amenința că iese din fotbal din cauza lui, patronul de la FCSB a lansat noi acuzații la adresa arbitrului din Superliga.

Horațiu Feșnic a fost arbitru VAR la meciul celor de la FCSB cu Hermannstadt, pierdut cu 0-2 la Sibiu. În prelungirile primei reprize, la scorul de 0-0, roș-albaștrii au marcat, prin Ngezana. Viorel Flueran, „centralul” partidei, a acordat gol, dar după ce Feșnic i-a atras atenția din camera VAR, l-a anulat.

Florin Tănase și Biceanu s-au ținut în careu, iar brigada de arbitri a dat fault în atac, stârnind furia celor de la FCSB. Gigi Becali l-a acuzat de perversitate pe Horațiu Feșnic, despre care a declarat că are legături la CFR Cuj, rivala roș-albaștrilor.

+9 Foto
Golul lui Ngezana din Hermannstadt - FCSB, anulat din cauza unui fault, foto: captură de ecran Prima Sport

Gigi Becali: „Feșnic are o perversitate de nedescris, nici Kovacs nu e așa”

„Noi suntem, dacă o batem pe Botoșani, că dacă nu o batem trebuie să ne lăsăm, la 6 puncte de primul loc. Am fi la două puncte de CFR, deci de ce să fiu supărat? Suntem jos, așa este, dar contează și istoricul jocurilor.

Noi am avut gol valabil, ne-a scos mingea din poartă. Feșnic de ce să o mai arbitreze pe FCSB? Mai bine la VAR, că de acolo dictează mai bine. La primul gol e fault la Tavi, dar nu întoarce că e cu CFR Cluj. Apoi îl mai cheamă și la VAR pe arbitru, deși dăduse gol. Nu are pic de conștiință.

Horațiu Feșnic

Nici Kovacs, nimeni, singurul pe care îl poți compara cu arbitrii de altădată ca șmecherie e Feșnic. Singurul care are șmecherie e Feșnic, are o perversitate de nedescris. Le dă pe față. Îl chemi pe ăla la VAR, e de o perversitate de neimaginat.

Nu există sistem corupt acum, sistemul e curățat. Există o prietenie. Tatăl lui e prieten la CFR Cluj, deci e împotriva noastră. Nu ai cum să îl dezlegi de ei, e legat cu lanțuri de CFR”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Gigi Becali a amenințat că se retrage din fotbal din cauza lui Horațiu Feșnic

În aprilie 2023, când FCSB se afla în urmărirea Farului în lupta la titlu, roș-albaștrii au pierdut cu Rapid în play-off, scor 0-1. În acea partidă, Coman a fost faultat dur de Onea, care nu a primit cartonașul roșu de la Horațiu Feșnic, aflat atunci la centru.

Gigi Becali, extrem de furios, a organizat o conferință de presă în care a anunțat că se retrage din cauza lui Feșnic. 18 luni mai târziu, Becali e în continuare conducătorul echipei.

„Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani... Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate”, declara Gigi Becali în aprilie 2023.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.