Liga 1

Gigi Becali a anunțat că revine în politică și a început „campania” cu un derapaj grosolan: „Sataniștii ăștia handicapați fac ce vor ei” + „Eu omor toți urșii, dacă omoară oameni”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că dorește să intre în politică și a avut un derapaj la adresa membrilor partidului USR.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marți, 27 august 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că dorește să intre în politică și a avut un derapaj la adresa membrilor partidului USR.

Becali vrea să intre în politică pentru a schimba mai multe legi care îl nemulțumesc, inclusiv legea sportului. De asemenea, consideră că nu este normal ca echipa pe care o finanțează să nu poată juca pe Arena Națională pe perioada verii, atunci când cel mai mare stadion al țării găzduiește concerte.

Patronul de la FCSB a avut un derapaj la adresa partidului USR. I-a numit pe cei care fac parte din el „sataniști” și „handicapați”.

Gigi Becali, derapaj la adresa partidului USR: „Sataniștii ăștia useriști handicapați care fac ce vor ei”

„O să candidez, vreau să fac niște lucruri, să bag niște legi în toate domeniile. Mai ales în legea sportului. Nu există pe glob să ai stadion și să faci concert. Faci, dar când nu se joacă fotbal. Nu mă interesează. Dacă e fotbal, oamenii fac fotbal, nu concert. Hai să gândim logic dacă avem inteligență.

Bucureștenii vor să o vadă pe FCSB, nu concert. Am făcut stadion pentru fotbal, nu pentru concert. Să vadă concert, dar stadionul e pentru fotbal. Tot ce nu e în regulă, eu voi repara. Să vedeți voi ce fac sataniștii ăștia useriști handicapați care fac ce vor ei. Noi nu luăm milioane de euro din cauza lor.

Eu omor toți urșii, dacă omoară oameni. Dacă un urs omoară un om, eu omor ursul. Sunt drepturi mai mari pentru animale decât pentru oameni. Lasă că le arăt eu ONG-urilor, le dau cu legea în cap”, a spus Gigi Becali, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.