Liga 1

Ce a spus Zeljko Kopic despre Claudiu Niculescu, înainte de Voluntari - Dinamo

Zeljko Kopic

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 27 august 2024

Zeljko Kopic (46 de ani), tehnicianul lui Dinamo, a susținut conferința de presă premergătoare duelului din deplasare cu FC Voluntari, din play-off-ul Cupei României Betano. Duelul are loc miercuri, 28 august și va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Digi Sport 1.

Tehnicianul croat a vorbit despre Claudiu Niculescu (48 de ani), tehnicianul ilfovenilor și legenda „câinilor”. Croatul a avut numai cuvinte de laudă pentru „lunetist”, explicând faptul că e la curent cu performanțele pe care le-a avut acesta ca jucător al lui Dinamo.

Maxime Sivis (26 de ani) și Josue Homawoo (26 de ani) nu vor evolua împotriva formației din Liga 2 în contextul în care au primit cartonașe roșii în meciul cu Craiova din campionat.

VIDEO. Zeljko Kopic, declarații înainte de Voluntari - Dinamo: „Avem suficienți jucători pentru rotație”

„Suntem bine, echipa e bine după meciul cu Craiova, moralul și energia sunt la cote ridicate. Ne așteaptă un meci greu în Cupă, știm totul despre ei, vor fi foarte motivați, vor da totul pentru un rezultat pozitiv, trebuie să avem cel mai bun nivel pentru a trece mai departe.

Maxime Sivis și Josue Homawoo sunt suspendați, Dennis și Petru sunt la recuperare, toți ceilalți sunt apți de joc. Ne gândim la schimbări, ne trebuie înlocuiri pentru cei doi, Josue și Maxime, dar așa cum am spus mereu, avem suficienți jucători pentru rotație, unii vor fi titulari, unii vor intra pe parcurs, important e ca Dinamo să fie pregătită să meargă mai departe.

Știu că Niculescu e parte importantă din istoria lui Dinamo, face o treabă excelentă și îl respect foarte mult. Ne gândim la victorie, știu că va fi greu, am vorbit despre posibilitatea de a avea prelungiri”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Dinamo este în mare formă înaintea duelului cu Voluntari. „Câinii” sunt pe locul 3 în Superliga, cu 12 puncte după primele 7 etape. Dinamoviștii au 6 meciuri consecutive fără eșec. De cealaltă parte, Voluntari este pe 4 în Liga 2, cu 8 puncte după 4 meciuri.

Trupa lui Claudiu Niculescu a învins-o pe Corvinul Hunedoara în ultimul meci din B, scor 2-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.