Liga 1

Mihai Stoica, după ce transferul lui Ianis Hagi la Rapid a intrat în impas: „Acolo trebuie să joace”

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a reacționat, după ce transferul lui Ianis Hagi (25) la Rapid a intrat în impas.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marţi, 27 august 2024

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a reacționat, după ce transferul lui Ianis Hagi (25) la Rapid a intrat în impas.

Rapid a încercat să îl transfere pe Ianis Hagi. dar internaționalul român nu ar dori în acest moment să revină în România. Despre asta au scris și britanicii de la Sky Sports: „Înțelegem că Hagi ar prefera să rămână pe Ibrox, însă, dacă nu va fi posibil și va trebui să plece, atunci este puțin probabil ca destinația să fie România”.

Nici Gică Hagi, tatăl fotbalistului, nu consideră că un transfer al lui Ianis la Rapid ar fi de bun augur.

Întrebat dacă l-ar dori pe Ianis Hagi la FCSB, Mihai Stoica a spus că nu îl vede pe mijlocașul ofensiv să revină în Superliga în acest moment. Consideră că are valoarea necesară pentru a juca în primele 5 campionate de pe continent.

Mihai Stoica, după ce Rapid a ratat transferul lui Ianis Hagi: „Este jucător care trebuie să joace în primele 5 campionate din Europa”

„Nu e onorant pentru Ianis Hagi să discut eu despre el. Este un jucător care trebuie să joace în primele 5 campionate din Europa. Eu sunt de partea lui Gică Hagi, orice ar spune”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Gică Hagi a declarat clar că el are ultimul cuvânt în ceea ce privește o revenire a lui Ianis Hagi în România. Potrivit „Regelui”, fiul lui ar putea juca doar la Farul, dacă ar mai reveni în Liga 1.

Gică Hagi, despre transferul lui Ianis la Rapid: „Uitați! Doar ce zic eu contează”

„Ianis, dacă vine în România, vine doar la Farul. Am zis tot ce am avut de zis. Doar ce zic eu... Uitați ce zice Rangers, ce zic eu, nimic altceva”, a declarat Gică Hagi, la Prima Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.